✘O✘O
about entry follow home

Perkembangan terkini bukan badan kembang
Sabtu, 2 November 2013 • 1:49 PG 0 PANDA

Assalam...

hello blog! its been a month since i left you..long time no see huh?hihi...okay..straight to the point. As the title state above i will tell you my new progress now. i had already finished up my examination last month and everything goes not very well..haha...and fyi, i had get the result..so do you want to know what i get?come lets here my story telling

Alhamdulillah, syukur ke hadrat illahi that is the first thing i said after i got the result. that word is most important thing to said if you had pass anything. in this case only i can said that i had pass my examination but unfortunately i had frust feeling about this thing. what i aspect on it, i did not get it and my pointer is dropping down. i feel kind a sad about it.

however, i should throw away that bad feeling and i should cheer up myself. come on you still can practical at Johor Bahru your lovely place and you can stick with your mom..haha..no actually if i practical at my own place, it will heh susah bebeno nak berspeaking2..haha..jimat duit mak aku jugak drpd bg tiap bulan rm200 utk pmblanjaan aku..lgpn aku dah tak dpt ptptn..sbb i'm on semester 7..ptptn dpt smpai semester 6 je..so sem kali ni aku gne MAMA acc huhu..

aku still frust dengan diri aku sebab tak buat exam food service account betul2..aku takut sangat masa paper tu..sebab aku hope sangat paper ni aku dapat flying colour..tapi nasib baik aku usaha untuk dapat carry mark tinggi..tp dpt sederhana dah oklah untuk bernyawa..kira bersyukur lecterur aku bg lulus walaupun aku tak dapat yang aku targetkan.

kalaulah sem lepas aku amik exam khas untuk paper law, mungkin aku dah habis belajar sekarang..tapi masa tu aku tak tenang ada masalah so aku extend. sebab apa aku cakap gini,if siapa amik exam khas paling tak c dier bg kire bagi luluslah...so aku dapat c untuk law aku..menyesal tak amik exam khas tu. nak buat macam mana benda dah lepas kan? itu yang aku usaha itu aku dapat.

bab pointer aku jatuh..fuh...gpa jatuh merundum..kalau gpa dah jatuh merundum macam mana nak naikkan cgpa aku yg walaupun jatuh 0.01.berharga kot.sem ni baru jatuh. tak lepas pon pointer impian aku yang konon pra-syarat pointer untuk ke degree paling tak. rasa macam kena lupekan hajat sambung degree sebentar ye dak?pikir practical dan habiskan diploma ni dulu. dah kite buang perasaan buruk ni..apapon bersyukur itu penting.

untuk practical ni aku mohon kpj pasir gudang,,tapi masih dalam tunggu jawapan..orang lain dah start practical 21 october. aku ade partner practical nanti..nak tahu siapa? mestilah faezy othman a.k.a anak ayam aku..haha..kenapa aku pilih practical cni?maybe banyak oppurtunity..insyallah..siapa tahu kan..pray for mira..haha..

so sekarang aku duduk rumah je tak keje.ingat nak kerja part time giant tu tapi kena lupekan hal tu sebab pekerja bajet bagus. so tgh mencari kerja part time sementara tunggu jawapan practical. sekarang ni kerja aku kalau member ajak kua, kua lah...hihi...suke dapat berjalan dengan kawan-kawan..dan habiskan masa dengan mama kat uma dan otw besarkan badan yang mungkin tak besar-besar..haha

okaylah..thats all folks..untill we see in my next post..Happy Deepavali to all indians. lupekan grammar berterabur tu..haha..!

p/s:rindu Mr macklemore!