✘O✘O
about entry follow home

birthday story! :)
Isnin, 30 September 2013 • 4:16 PTG 0 PANDA

salam!

selamat hari jadi mira..hihi...dah 21 tahun dah aku...haha...tapi masih sama macam aku lah kan...cuma meningkat besau umonya saja..hehe...utk peningkatan umo ni aku takde tanam azam lagi...tapi aku cube ubah sikap ke ape ke ke atas diri aku kearah kebaikan..insya-Allah...

pada 28/9/13 ramai dok wish...membe2 dok wishh xkrelah kt fb ke twit ke kwn2 sekola ke matrik ke uni ke..hehe..tq korang..terharu sgt2..birthday tahun ni tercapai apabila mama yang orang first wish aku...haha..walaupun masa tu aku dalam kereta dengan rain.pekgy,emel n wani sbb mase tu dorang nak tunggu pukul 12 utk wish sme2..hihi..terharu sgt..dorang nyanyi ramai2..pastu shamsul pulak hantar video birthday kt wechat haha...comel giler...nak tunjuk tapi tak yah lah...pemes pulak mamat tu,.menyampah je...haha..asma buat wish pic dekat insta gmba aku..hehe...comel..then siangnyer emel pegi beli kek coklat dekat hotel uitm dengan sue...even just one slice pon berharga bagi aku...memang birthday kali ni aku rase special sgt sebab semua ni akan jadi memory buat aku sebab aku dah final year dengan dorang ni...sedih rase.. :"]

satu hari dok cari nak call sape je..haha..kne hargai pemberian maxis..thats whylah..hehe..dapat borak2 dengan mama since mama dah pakai maxis ni senang sikit aku nak call mama tak yah pikir kredit sgt..waceh..hehe..bergayut paling lama dengan si sam lah..merepek menyanyi korea mamat ni..aku pon melayan..sampai azan subuh...macam bergayut dengan bf..padahal tak..pastu ade jugak call membe matrik macam mun and yan..memang borak lama dengan yan..ade je nak d borakkan dengan yan..hihi...dengan mun aku kacau je lebih..hihi..the best part is malam tu ade JDT lawan TRW tau and score dier adelah 4-2 yeayy...JDT dpt score 4...nice gift to me JDT haha...hope nnt lawan kt Kelantan dpt maintain score hebat tuu..

dan tak di sangka2 setiap kali birthday aku tunggu dier wish even kitorang dah xde pape pon kali ni i'm feeling lucky maybe sebab aku berani add dier kt fb so dier dpt tau lah birthday aku kan..so he wish walaupun org yg lambat wish tp aku appreciate jugak..hehe..tqvm! hihi...

now aku bz exam walaupun 2 paper amik sem ni...tp nak abizkan sisa2 masa di dungun ni kan..haha..oklah...kalau aku rajin aku update blog ni..hihi..cau!