✘O✘O
about entry follow home

so now this is my life as student
Jumaat, 31 Mei 2013 • 12:23 PG 0 PANDA
asslam!

hey guys! dh lama tak citer2 kan..malas nak bukak blog benanyer,,nak kata bz,tak jugak..fb n twitter aku on je..haha..ok lah malas nak selok belok lagi..aku bg short je..now i'm in semester holiday..sepatutnyer i'm on practical right now,but kene stop bcoz sangkut paper..1 je..but that is seriously killer paper,iaitu law..aku mmg tak suke law..seriously..pelikkan budak food belajar pasal legal..takde rezeki..

before ni aku mmg on practical kt hotel uitm dungun sebab aku practical sini aku ade paper yang tak amik lagi but lepas result kua,dapat tau ade sangkut so knelah stop..bincang2 mule2 tak nak sampai part 7 nak grade on time ape sume..kne bebel jugak cakap tak pikir pasal pointerlah apelah and aku decide nak amik supplement paper but sir rahman tak bagi..apehal ntah org tua tu..oklah..pikir baik maybe ade yg terbaik untuk aku (ala mse nak buat intersesi pon dier x bg pdhl dah 10 org kapasiti nak ke intersesi tu juz 15org lg 5 org je nk cri bkn susah pon) ok ape2lah..mmg berangin kalau cerite..last minit sir rahman offer bg amik 2 subjek mase practical..after pikir2 balik,subjek repeat aku kali ni killer,so aku decide part 7 baru abizkan practical aku..kalau repeat subjek lain,takpelah aku sambung je practical..and after bincang2 dengan mama n kakyan..diorang tak kesah sebab what the best for are the best for them too..diorang tak nak aku sedih macam mase matrik..melalak aku sedih bgtaw mama walaupun mama tak bpe paham kot..tapi she understand me..perasaaan macam aznil bgtaw ade pelajar tersingkir dr AF and i be that student..haha..

ape yg aku dah practical kt hotel tu mmg burn cm tu..but..pengalaman yg menarik jugaklah..masok housekeeping department..rindu semua tu walaupun dpt create memory cikit..tak dapat dengar citer seeker goneng..haha...eza,sorry aku diamkan diri teros..huhu..so,aku,wani,pekgy and duwa kami membuat keputusan ke part 7..but menariknyer part 7 aku dpt practical di jb tak kesah mana2 yang dekat denga rumah..jimt duit lepas ni..haha..and part 6 boringlah sikit sebab 2 subjek je aku amik sem dpn..ingt nak kerje kalau berkesempatan..haha..kalau tak pulun habis kejar pointer aku xtawlah kan aku ni..takut benayer subjek killer tu..lecturer serius nk mati tanda kertas..haha..

kdg2 tu rindu terkenangkan practical 2 minggu tu..seronok tengok kawan2 yang dapat meneruskan practical mereka..eventhough you guys said, dah macam takde life balik keje tido tapi bg aku seronok aku penuhkan masa kat dungun dari tido..bosan sbb dungun takde pape..haha..