✘O✘O
about entry follow home

no money in semester holiday T_T
Jumaat, 31 Mei 2013 • 12:33 PG 0 PANDA




assalam!

so cuti ni aku tak kerje part time as cashier giant sebab giant dah sombong sebab dah ada ramai pekerja part time..so aku kat rumah tanam anggur..memang bosan..ingat balik dapatlah kerja kan..tapi habuk...nak cari kerja lain memang dah lambat sesangat..so sem baru pon dah nak mula..simpan je lah hajat tu kan..haha..cuti kali ni pon banyak lepak mamak je keje..bazar karat lah..jusco lah..tak meanrik destinasi..haha..maklumlah..tak de ongkosnya kan..ok bye..dah takde citer kat korang..