✘O✘O
about entry follow home

semester 5 almost over..
Isnin, 25 Mac 2013 • 4:46 PG 0 PANDA
salam...

fuh berabuk...dh lama aku tak jenguk blog ni...ermm...aku dh malas updte sbb malas lah...haha...tp byk cerite nak cter kt korang...tapi aku straight to the point je lah skrg...this week dah study week thats mean aku dah nak final exam..and next sem adalah praktikal sem..hehe..kejap je..ok..aku start final 27/3 sampai 14/4 then lepas tu habis...mesti ade sessi nagis2...hahaha..kompom..oklah..nnt aku citer ye lepas final dah duduk rumah baru best sikit nak layan blog aku ni..padahal bole je layan dari aku dok main tweet gan fb tu...aku x layan blog bkn sbb bz study..nipu lah aku tak sentuh lappy bkk social network..opkos ade..haha..sambilan org ckp..nak update blog kena ade mood yg sesuai..aku x lpe blog aku ni..mane bole lupe..this blog just like my journal life. aku promise aku citer ape yg terjadi lepas last blog story yg aku update...bye.. :)