✘O✘O
about entry follow home

hai hello hey busy part 5
Ahad, 16 Disember 2012 • 11:57 PTG 0 PANDA
salam!


hye...ehem..nak citer ape ek?ok2..new sem ni..oklah.belom start busy..tgk jadual byk gab and kelas pagi ade 2 je..it mean nice to see lah kan..tp still busy jugak which mean,dah kne cr group assigment..bagitau kene buat ape..handle event and trip..ahaa..pastu masalah carry paper aku tu..masalah sikitlah..tak busy lagi aku dah moody psl bnde ni lah.

trip..best je kan..tapi tu bukan trip berjimbun.,.tapi trip ala2 lawatan sambil belajar..yee..dulu kabar angin kata nak pi vietnam..punya berangan tak sudah sekali pi melaka je...melaka pun melaka lah..its oklah..maybe dalam bulan 1 cam tu..penginapan maybe di kampus bandaraya...apa??bandaraya??ok takpelah..senang nak pi jalan2..kalau tido kat lendu nanti payah kot...alor..baru nak jumpe membe2 aku kat sane..hehe..skrg busy bab event and trip. assigment dah dpt pon berjimbun..nak kene buat role play lah..bussiness plan lah..lagi ape ye?haha..tu je aku ingt wt mse skrg ye..role play utk subjek customer service quite interesting..sebab ape??aku merelakan diri jadi orang pekak..haha..suke aku bab gini..tak sabo..yang membe aku dah bayangkan cam ne..lagi siot..plan business for ent300 lak maybe aku,emel,wani n pexgy akan ke cameron highland nk tgk ladang teh..cam best je kan..sume tu dlm planning je lah..

penggunaan duit lak...tak payah cakap..buku lom beli..tapi dah photostat bagai pon gune duit gakkan..tahun depan lah mmg banyak pakai duit ah kan...mmg macam air lah..aiyoo..nak byr tu lah..nak beli buku ni lah..macam2.cepatlah kerajaan..bagilah baucer buku tu cepat2..dgn duit 1M aku nak dpt share dr mama aku..haha..tak aci kan.baru naik sem ni pon kua duit pon leh tahan..dgn peti sejuk rumah sewa baru beli..tapi problem lak gas kurang..macam2 problem rumah sewa ni kan..ok masalah rumah sewa jgn cerita di khalayak ramai..haha..tak lawak

semua ni bakal bermula mase naik cuti mid sem..aik?baru naik sem padahal dah nak cuti??minggu ni lak tu nak cuti.haa..sem ni aku suke banyak cuti..tapi akan busy giler babi.pastu nanti study week akan jd 4 hari je..oh mmg cepat sgt..+_+

kenapa aku dah moody awal sem?ok apabila dapat tau aku kene praktikal di hotel uitm dungun.sumpah sedih seh disebabkan sir rahman bagitau carry paper aku takde intersesi..so dengan itu,aku terpaksa praktikal di dungun tercintun ini..baru je nak timba pengalaman praktikal di jb..dpt member baru lagi..tanpa depends on org..aku dah banyak susahkan org..apa2 pun kene positif..mungkin rezeki aku kene praktikal sini je..tapi aku still boleh praktikal dengan membe2 aku yg senasib dgn aku..haa..which that mean aku tak sorang2..kalau tak menangis melututlah aku kat sir kan..ahaha..kau nak part 7 ke nak grad on time dgn kawan2?1 hari kot aku moody cian membe aku..tp what i learn from them,jgn tegor org tgh moody..bagi diorang timing utk coolkan diri..nak cerita pon dorang tak boleh buat ape..haha..tapi nanti aku nak sir rahman request bukak kafe kreatif tu semula utk bdk food service praktikal kat situ..tak kire!!kalau tak saya tak nak praktikal hotel..haha..kalau tak boleh..terpaksalah..

ok sekian warta merapu dari aku yang suke syok sendiri..ibaratkan blog macam diary hati hak tuihh!!untill we see at the next post!

p/s:balik cuti mid sem nak kijo part time tu kalau ade kosong..kalau tak..melangak je..eleh cuti seminggu pon nak kijo..poyoo