✘O✘O
about entry follow home

2013 :)
Isnin, 31 Disember 2012 • 11:35 PTG 0 PANDA

salam!

goodbye 2012 say hello to 2013!

macam2 terjadi dalam 2012..macam2 eh? haha...bolehlah...takpe..tutup buku 2012 lupekan semua kisah lalu..ambilnya sebagai pengajaran sekarang kita kene bukak buku baru utk 2013 ok! azam utk 2013?? study more hard, be matured (sangat!) eh perlu tu sebab umo makin meningkat perangai budak2...bio muka budak tak pe...hihi..jangan nak perasann..ha..tu je kot azam aku..sebab still sama cam azam tahun 2012..tapi in sha Allah,i will made it as a serious thing..azam tidak berubah,tapi moga 2013 membawa perubahan kepada diriku ini..aminn...wahh kelas kau..ok jgn poyo sgt...

aku kalau buat azam ni,elak hangat2 taik ayam..so aku just go with the flow je lah utk 2013 ni..flow yg baiklah...x nk flow yg jahat..hihi..lagi pon.ni final year aku..in sha Allah..nak akhir tahun depan aku dah praktikal..kejap kan masa berlalu? :) apa2 cabaran yang berlaku dalam 2013 pon kita tak tahu apa..so kena tempuhi jugak ingat..org cakap..Allah takkan uji umatnnya jika umatnya tidak mampu harunginya..(betul ke ayat aku?) apa jua rintangan dan dugaan yg bakal ditempuhi nanti,kita harus harungi..(ok hentam saje)

sempena tahun baru ni opkos umo akan menjadi 21 tahun dan wajib pi mengundi lah kann...lalala...undi ke?kau duduk dengan kerajaan satu bumbung..yang besokan kau pon org keje kerajaan..you should undi nokss..ok2..lpekan tuu..usia lanjut tidak mengapa...tapi amalan aku ni maseh lagi part time...haihh..bilelah nak rajin penohkan ni..-.- parok2..in sha Allah..this also will be my azam tahun 2013..rajin memenuhkan amalan sebagai umat Allah..aminn...

ok...tapi the most part yang paling aku bersyukur paling teramat istimewa tiada yang lebih istimewa selain dia..cukuplah aku hanya ada seorang wanita yang teramat aku cinta sejak azali aku lagi bersama aku menempuhi 2013 ini..





omma!! sarangahe...untuk tahun 2013 adik akan belajar bersungguh demi mama yang pertama baru demi adik..hihi..i want you to wear my konvo suit when i finish my diploma soon...soon tu lame lg..hihi..i want to made my mom proud to me..so do my family :) aku bersyukur mereka masih bersamaku untuk tahun 2013 ini..

p/s:azam tahun baru nak cari bopren..deal tak? ok memang tak ahh.. -.- banyak benda lain lagi yang berbaloi..