✘O✘O
about entry follow home

senior semester a.k.a senior yearlah!
Khamis, 29 November 2012 • 1:18 PG 0 PANDA

salam!

new sem dah nak start..aku naik 3/12 ni..act 1/12 kne balik..tp majlis abg aku..so extend!kalau boleh nk 4/12 pon ok :P tp tu time mama naik cuti..xmo kacau..hehe..peh..sem bru cm biase curi brg dapur utk kami bertiga hidup disana...sapa lg my 3 lady tu lah..cre cm ni jimat sikit kot..tp aku tgk sme..haha..kre oklh..saving ckt2..aku mmg muke bawak beras sedap ah kre..bawak beras dari johor ke dungun..kelakar kan?suke aku lah..haha..tp kitorng akn bhgi2kn maseng2 bwk ape..kalau nk bwk ape2 terpulang..hehe..

persediaan diri nak naik sem baru ni?so far oklah..mood ok sbb xde pper repeat..alhamdulillah x sngkut paper sem 4 aku walaupun pointer dpt bernafaslah kire..jnji xde repeat paper sem 4..so sem 5 aku bole amik paper repeat aku yg satu tu and carry paper aku..tgk cm ne kne assign betol2..woa..sem ni aku xnk main2 seh..last sem kt uni ni..sem 6 dah praktikal..kalau bole nak praktikal kat johor je..amin..mama suruh travel..bkn ape..aku nak jimat kos mnx duit dier even nnt kalau aku plh tmpt praktikal tu mne tau ade elaun..so jimat kat situ..mmg dpt experience..nk cr experience lbh tunggu aku dh kje betol ade duit bru aku travel..haha..so x kacau duit mama..

tak cye aku dh senior bai..wahaha..belagak kejap..naik ni nk kne gegeh cri bku sem 5..tau gegeh?klntn ckp tu kne cpt..hihi..nth btl ke x..senior2 da xde so kne bli bku sndiri rse..naik nnt kne kems bku sem 4 kasi juaal..haha..sombong dh lulus semua kn..wii..hope naik sem ni everything will be fine..amin..naik ni aku nk bedal mkn bdk serving..pling x pi cri ah kn..tringin seh..pstu mayb cuti mid sem kne bwk blik brg yg rse x pkai ke kn..sng ckt..wahaha..konfident kn aku..itu perlu..hihi..

ok tu je kot nk bebel..see at the next post!