✘O✘O
about entry follow home

reunion jiran utk 30 minit mungkin?
Khamis, 1 November 2012 • 1:12 PG 0 PANDA
jendulku awesome..no need makeup sbb muke mmg sememeh habis..haha

salam!

finally dapat kua dengan jiran aku yang dah lama tak jumpa for a long time agoo..haha..based on twitter and fb je la ber ber kan..introduced jika atau aku suke panggil nama penoh haziqah..haha..skema kan panggil nama penoh aku ni..gan lg sorang yg pkai tudung nas adura..diorang ni pangkat unni..atau lebih dikenali sebagai kakak2 lah walaupun umo 1 tahun atas dari aku..respect the elder walaupun dorang ni kan cakap comel2 je..haha..lama tak jumpe since sekola rendah yang suke je main lumbe lari waktu petang2..haha..kalau jumpe pon just tegor2 gitu je..malam ni lepak sama2 walaupun kejap je..hehe

ni semua angkara si zieka ni lah..lapo katenyer bgtaw kat twitter..aku ingat main2..sekali ade orang bagi salam da..aku dari kecik memang suke orang bagi salam dulu baru aku caye dier ajak kua -.- dengan satu sut pink sua tido pink tau..sbb tu sememeh je..katenyer drive thru sekali nah..kua kereta teros..naseb aku pakai cardign hoodie...tapi same je..haha..sengal..wallet dalam ade rm10 je..so order mmg miskin abiz..aku ni order cam first time makan mekdi padahal kat dungun tu mekdi muke aku..lagi2 time study week..order pon tadi nuget 6pcs je -.- no air..haha..ni lah pegi mekdi tanpa rancangan aku pon blur jadinyer..tapi kami share makann..hehe..sharing is caring...haha..walaupun awkward sikit tapi kami cool bersama peh ayat poyo..dan bergosip utk beberpa minit..haha..

so terima kaseh kepada tokong cine yang buat dun dun ce so kami hanya meluahkan rasa hati di twitter and secara tiba2 zieka lapo dan ajak kami ke mekdi..haha..hope can hangout together again :D jika,bawak g jpo eh nnt..haha...suare zieka comei dari aku -.- jika ckp suare aku da beso takot dengar aku ketawe -.- fine baru aku sedr dulu suare aku mcm power puff girl..so tak cute suare aku..haha..

p/s:ade ke ptt zieka tnye ble aku nak kawen? -.- sengal minah ni..bior dier aku nk tggu dier kawen gn jiwan dier