✘O✘O
about entry follow home

ingin dibeli dengan duit gaji cuti sem kali ni!
Khamis, 8 November 2012 • 1:52 PG 0 PANDA

salam!

ok ni lah bajunyer yang aku nak sgt beli..kalau gaji lepas aku gune beli beg and jaket,kali ni aku nak beli baju ni..yang first baju baseball jersey harga RM50 kalau bank in..yg bawah pon same cardigan M..ingt nak beli utk duit gaji aku..dua2 barang nak beli..tapi kene pilih satu..kalau terlebih duit,beli dua2 pon bole..hehe..aku lupe..aku kne cari hard disk gan batery aku..so kena pilih antara satu mana nak beli..aku tak tau asl baju gini aku interested..cam yg lepas tu lah..varsity jacket..pelik..bg aku,kalau aku pandang baju yang lain tu,tak payah cakap,semua aku rase nak beli...cume yang cam ni aku rase susa nak dapat walaupun benonyer senang nak dapat tapi aku teringin nak pakai..hehe..

Bab memilih no utk baju baseball??huuiii ade je...spe ckp aku tak pilih nak no ape utk baju aku..memang ade..baju baseball dahlah susa nak cari...ni pon naseb tgl dua je hah..my lucky..ade se baju tu lawa gak..tp corak simple..so aku kan suke beria...ape org ckp..ye ye..bajet cun pakai baju gitu..ha...aku amikla design wane ijo line kuning tak lawo tuu..nntla..nk beli..tkot abz lak kan..tgl dua tu..huhu
ok tu je nak bgitau..ahha..gah pasrah benonyer..lately,perasaan bercampur baur