✘O✘O
about entry follow home

abang saye dah kawen
Isnin, 26 November 2012 • 3:23 PG 0 PANDA
salam!

abang aku dah kawen...akhirnya...hehe..selamat pengantin baru abang...moga kekal hingga ke akhir hayat..amin...hope dapat anak comel2..kompom anak ko mata sepet cam kau kan..kak eka pon sepet..hihi..ok..aku nak tunjuk kat korang gambar nikah and sanding abg aku je lah.. :)
 

this is my abang..haha...and her wife..kak eka...diorang nikah masa 10/11/2012 :)

and yang ni sanding belah perempuan semalam pada 25/11/2012..tema biru..:)

sanding belah lelaki masa 1/12/2012 nanti..kalau rajin aku upload picnyerlah..banyak sangat pic..tak larat..bagi tgk gambar pengantin pon cukupkan...aku jadi photographer utk tatapan family aku even abg aku dah ade photographer sendiri..hehe..mmg tugas yang tanpa disuruh aku snap gambar akak and abg aku kawen..hehe..since akak aku kawen lagi..

tak caye abg aku dah kawen tinggal aku sorang je..ok jangan tanya bila..insyallah dalam umur 26 or 29 tahun nanti ke..haha...bagoskan aku plan..gua nak kejar cita2 dulu..laki gua yang jauh tu boleh tunggu gua kalau dia nak..hahaa..act malas nak update blog..so simple cam ni pon jadi kan.. :)

thanks for read!