✘O✘O
about entry follow home

semester 4 is over
Isnin, 22 Oktober 2012 • 1:52 PG 0 PANDA
salam!

semester 4 sudah berakhir pada 19/10 aritu.alhamdulillah...habis semua..macam2 terjadi dekat sem 4..exam pon dah selamat jawab.tawakal dan berserah selepas berusaha. maka bermula cuti semster aku kat rumah.apalagi,keje lah kot as cashier hypermarket...nak kerja lain,sebulan je kerje..and aku pon kerje kejap2 sebab cuti ni kan abg aku kawen..tak kan lah abg aku kawen aku sebok nak kejar duit.balik aritu teros kerje sebab ari sabtu takde plastik..best ckit..haha..takpe..bulan 11 baru start kerje betol2..cume time abg aku nak nikah kne kurangkan ckit..bagi aku,aku belajar lagi..nak kerje hari2 tu,tunggu aku abiz belajarlah baru aku boleh jadi workaholic.aku belajar lagi so layak involved in part time job je.cari duit utk duit kocek time cuti and paling penting duit bayor broadband aku yang selalu tertunggak biler baru nak mule cuti sem..sangat sadis aku ni..

so cuti sem ni aku akan naikkan bill elektrik rumah mak aku and cuba nak gemokkan diri.sama je kan dari sem lepas punya impian.tapi tak gak gemok.demmit..haha..nikmat tak terkata duduk rumah!hargailah cuti aku!hihi..oklah..jumpe next post nanti.and aku akan cube rajinkan diri update blog dengan meraban aku..hehe