✘O✘O
about entry follow home
my belated birthday gift
Ahad, 14 Oktober 2012 • 11:54 PTG 0 PANDA
earphone justin bibir,cwn love pink,mr bean pillow

strawberry cheese

lamb chop rm5


thanks to my bro and his fiance,kak ika sbb bagi hadiah earphone beat bieber tu mmg aku suke belieber tu..wlwpn aku suke lagu dier..pstu mr bean pillow abg aku ckp tu dier -.- motip sgt..kalau justin bieber tu cayela jugk..haha,.gan cawan pink tomey :) syg giler nk gune cwn tu..and lamb chop dier belanje..tu la first time aku rse minat giler kat lamb chop sejak dalam industri kitchen ni -.- sbb sedap tak bape nak sedaplah...ok2..act,tak sangka aku mintak abg aku suruh belanja belikan earphone gan lamb chop dier belanja...haiii...sekali bawak balik kotak beso ade bnde2 tu semua..memang janji ditepati abg aku ni..tapi lain cikitlah..dier ckp nak belanja beli kek..tapi aku ni tak makan kek sangat..kalau teringin baru nak makan.thanks again :)

then akak aku bg cake tu...ni lg best bg RM18 teros suruh bayar teros dekat owner cake tu biler datang uma..mmg suprise lah jugak..haha..and dier bg cermin ala2 classic gitu..memang mendalam maksud cermin tu..agak kureng hajarin..haha..walaupun dier cakap beli dekat ssf sedangkn kedai biase dah dapat lg murah...takpe2..kite tengok perbezaan cermin mahal katenyer..tapi yang pasti que paling suke cermin tu...aku saje malas nak upload pic cermin..haha..nk tgk pi tgk kt fb na..hiii

lepas ni boleh mintak burger bakar...rase teringin nak makan..yippi..haha..tak pon nak makan kuey tiaw kerang yg kat tempat sedap...peh...aura jb dah panggil..sayang giler aku kat Johor bahru tanah tumpahnya darahku a.k.a a.k tempat kelahiranku itu..wah gitu...wuwuwuw..and teringin nak tgk wayang ceriter ngorat..haha..macam2..

oklah..thats all..yang penting tak sabo nak balik jb lagi sekali..au3..


earphone justin bibir,cwn love pink,mr bean pillow

strawberry cheese

lamb chop rm5


thanks to my bro and his fiance,kak ika sbb bagi hadiah earphone beat bieber tu mmg aku suke belieber tu..wlwpn aku suke lagu dier..pstu mr bean pillow abg aku ckp tu dier -.- motip sgt..kalau justin bieber tu cayela jugk..haha,.gan cawan pink tomey :) syg giler nk gune cwn tu..and lamb chop dier belanje..tu la first time aku rse minat giler kat lamb chop sejak dalam industri kitchen ni -.- sbb sedap tak bape nak sedaplah...ok2..act,tak sangka aku mintak abg aku suruh belanja belikan earphone gan lamb chop dier belanja...haiii...sekali bawak balik kotak beso ade bnde2 tu semua..memang janji ditepati abg aku ni..tapi lain cikitlah..dier ckp nak belanja beli kek..tapi aku ni tak makan kek sangat..kalau teringin baru nak makan.thanks again :)

then akak aku bg cake tu...ni lg best bg RM18 teros suruh bayar teros dekat owner cake tu biler datang uma..mmg suprise lah jugak..haha..and dier bg cermin ala2 classic gitu..memang mendalam maksud cermin tu..agak kureng hajarin..haha..walaupun dier cakap beli dekat ssf sedangkn kedai biase dah dapat lg murah...takpe2..kite tengok perbezaan cermin mahal katenyer..tapi yang pasti que paling suke cermin tu...aku saje malas nak upload pic cermin..haha..nk tgk pi tgk kt fb na..hiii

lepas ni boleh mintak burger bakar...rase teringin nak makan..yippi..haha..tak pon nak makan kuey tiaw kerang yg kat tempat sedap...peh...aura jb dah panggil..sayang giler aku kat Johor bahru tanah tumpahnya darahku a.k.a a.k tempat kelahiranku itu..wah gitu...wuwuwuw..and teringin nak tgk wayang ceriter ngorat..haha..macam2..

oklah..thats all..yang penting tak sabo nak balik jb lagi sekali..au3..