✘O✘O
about entry follow home

happy birthday to me! :)
Jumaat, 28 September 2012 • 5:24 PG 0 PANDA
sape nak nyanyikan lagu birthday??ok wani je dh nyanyi wii...haha..oklah make it simple rite..sambut di dungun sbb konon nak stdy week tp act aku rse cm enjoy week.. (naseb mama tak tau blog aku) bak kata sir faizal baca buku sem dpn je..hehe..sedih jugak coz besday kali ni tak celebrte gan family..before tu aku rase cm homesick betol..da sem 4 nak homesick bagai..penampar setangi baru tau..

hari ni cam hari biase aku je..no cake ape sume..takpelah..kalau ade cake aku lak rase terharu sampai nak nages..act,aku tak kesah..sbb aku tak nak org celebrte birthday aku nnt aku terharu..sbb,aku selalu celebrate gn family..bile da cm tu,makinlah aku jadi sakit rindukan?so.wat lek suda..cm biase2..happykan diri demi hari jadi kita rite even byk hal kan..

membe ade yg dah wish..thanks...but aku still tggu vvip aku wish for example from mom and bestie..tp habuk pon tarak..mama aku kene understood sbb dier dah tido..tp sedih jugaklh cz aku anggp and harap they all org terawal wish by sms or call..kalau esk call,mmg dgr suare tido aku lh..membe yg tak wish aku tak terasa sgt sbb bg aku,paling appreciate skli from family..but its oklh..

utk mnyedapkan hati yg mmg dah sdp ckt kot..so this is from me and husband celah gigi mana made this for my self..wanna see it?? look here!


taraa....dah tua seh aku...dah 20thn..tak caye..tp perangai budak2 maseh ade..demmit..bileh kau nak matang?asyik pra-matang je..haha...(ade gmba tersembunyi di situ ;) )

utk encik husband yg dah buat hal kat lua tu,sy tetap setia dgn awak sorang..lps ni tnggu besday awk pulak ye..terima kaseh call dari Japan,saya harap awak selesaikan masalah awak tu betol2 ye (hnya khayalan)