✘O✘O
about entry follow home

oh bukit bauk finally..
Isnin, 9 Julai 2012 • 4:21 PTG 0 PANDA
modul part 4 ni mase 30/6 tapi skrg baru terasa nak update..hoyeahh...haha..finally aku berjaya mendaki gunung...jengjengg...mase part 1 tak dapat naik sebab pancit..huhu..sebab aku takde membe tp sem ni naik sekelas so ade semangat..haha..tapi tak semua naik sebab ade yg tak sehat..aku yang baru baik demam so nak sehat,daki bukitla kan..fuh..mmg pancit jugaklah...tapi naseb ade mereka2 semua ni..thanks guy.. daki bukit ni diibarat cam situasi kiter sekarang ni lah..berkenaan hidup dengan kehidupan kite as pelajar..pelbagai rintangan yang dihadapi mase daki bukit sama cam alah rintangan kehidupan yang kite alami sekarang ni lah..tapi aku baru naik bukit je mane tau lepas ni boleh naik gunung everest..ok berangan kau memang tinggi sangat..mase mule2 naik tu rase cam nak tak nak naik sebab pikir larat ke tak..so paksakan diri,naik jugak sebab ade ima..hehe..mmg byk terima kasih kat ima sebab jaga aku mase daki bukit bauk time ni..hehe

enjoy this pic..aku rase dak kelas aku kot excited amik gmba bgai..ahaah


ima my gegurl :D
terharu kau tolong aku byk..
my girl dorang tak naik sebab demam katanya..


before memulakan pendakian bukit..haha


akulah yg paling berseri katenyer..pakaian mengelakkan dari cepat pancit..haha





aku rase aku dah cam penunggu hutan sebab pakai baju putih..scarykan..haha



time ni best sekali sebab aku main gelongsor gambang bukit bauk..haha..bukan gambang waterpark au..


aku rase pic yang nampak bangunan asrama dari atas ade.tpi aku tak bluetooth dari she..hmm..eh tuan dier ade kat lua..ok aku malas nak mintak buat pe nak tayang gamba byk2..cukup2 sudah..hehe..thanks for the read and see at the next post ;)