✘O✘O
about entry follow home

melencong sambil belajar
Isnin, 30 Julai 2012 • 12:41 PG 0 PANDA
salam!!

haha...tajuk nak gempak...ala2 budak sekola gitu..ok sekarang memang aku counting day nak balik jb minggu ni..then 10/8 nak pi melakau...excited sbb da lama tak pegi melaka..last mase matrik gan membe2.kalau ade pon nak pegi melaka sbb hajat terbantut.ok lupekan.act,pegi melaka nak buat assigment nutrition so kene pegi hospital nak tanye pasal pemakanan yang sesuai utk pesakit and how they give the food to their patient some sort cam tu la kan..hihi..nanti mak wani yang handle semuanya..bole jalan2..yang untungnyer wani lah/.balik melaka 3 kali..minggu ni balik,nnt balik pastu raye balik lg..wah3..portia saya tu kan..tak aci..haha..and duit aku kua cam air lagi..hebak!! daebak!! -.-

and the best part aku salah beli tiket utk balik dungun mase abz cuti,..ade ke aku punye bingai ingt 27/8 tu ahad..punye confident..haha..tak buat double cek cm ni lah..tak memasai menyusahkan org nk tuka tiket kan..fool me..harap2 bole..kalau tak,mmg aku balik lambat and sedia kan suratlah kan.dah pikir cuti cam ni lah.jiwa dan raga bakul entah kemana..balik jb kot.harap2 kak kathy bolehlah tukakn tiket tu..amin100x risau kot..

ok itu je aku nak mencarut..tak sabo nak pi melaka and buke puasa dgn momma!!! omm nom nom :)