✘O✘O
about entry follow home

Kuantan..again..i guess
Selasa, 10 Julai 2012 • 11:17 PTG 0 PANDA
salam!

 last thursday we went to kuantan.ok aku malas nak speaking berhabuk..nnt belog berhabuk lagi..haha..tp kali ni aku rse dh 4 kali kot pergi and mule rase muak dikuantan..hehe..tp tak puas gak sbb tak dpt main boling..haha..cam tmpt aku takde boling lak kan..kali ni pegi dgn pekgy and rain and as usual wif my ladies..wani and emel..lepas kelas dlm ptg tu bertolak..tp kali ni sewa kereta si bapak aym yg drive..dier drive mmg cam giler ckt..tp syg viva tu x syok so xbest bwk laju..

act,pergi kuantan nak makan sushi..sape lg kalau bukan emel dpt promotion sushila kan..tp syg xdpt mkn sbb da lmbt..pling x puas hati,part before line ktorng tros abz..fuh..giler frust jugk..emel siap bg warning maut kat budak tu..haha..last2 jln 1 ecm.aku beli cover hp baru utk gntikn cover hp aku yg dh separuh abad..terasa cm pkai hp baru..kiki..wane pink gitu..kalau warna purple ade lg bgs..then pi beli tiket wyg sbb maseng2 teringin nak tgk midnite kan..ingt nk tgk spiderman so dsbbkn budget,tgkla mael lambong.jln2 1 ecm tu pn sume kedai da nk tutup cm kat dungun lak..pstu pi mkn kt restorn tepi jln kt lua ecm tu.

 then lps abz je wyg pegila jln2 1/2 kuantan. ingt nk tgk mak nyah sekali bru lps nmpk polis operasi da..kikiki.terlepas bpk n ank aym nk tgk kwn2 beraksi..kah2..pstu pegi TC jln2 then lepak pantai tgk suasana manusia then sambil tu cuci mata (dpn uitm ade pantai nak tgk pantai lg bosan aku) haha..pstu last lepak MCD TC..nk pergi burger king dh tutup lak..so lepaklh kami smpai subuh..okla enjoy the poyosness pic :p

 

the five of us..ohsemm..
 
kereta mael lambong..dh tkde keje amik gmbo lak dlm wyg..dlm wyg tu pon dgr sore kitorng je..org belakang aku rase tido..
p/s:citer ni lucah btl..tp kelaka la..haha..aku bg 3 setengah bintang je..hehe

and aku tak tahu sem ni aku suke menyengih cam ni..konon lawalah gigi tu..hei..lawa ok..ok2 perasan..
emel makan asam..hihi


speechless tgk pic ni..bahaha..ella rasee...hihi


and tibe2 pegi kuantan haritu nmpk kwn kitorng yg versi ade rambut lebih sikit iaitu bob a.k.a en mal..kiki..yg ni versi bob rambut panjang..hehe..ade je ikot kami pergi kuantan secara diam2 ye..padahal..before pergi bob siap membawa pesanan suruh jge anak2 ayamnyer...haha..motip sgt..


my portia ;)


sempat kami pergi i-city ok...haha..naa..thats not i-city..serupe cm i-city je..


me with my emelia..hehe..aku nak sebot nama full ko ok??


who the most hot's couple eva??


aku dan portiaku..wah gitu.. :p act this is my kakak yg lawa ok.. :)


lalala..its us.. :)


jalan berserah ok..utk kembali ke Dungun tercintun..huhu..
p/s:cover hp baru yg comei..haha..

DONE! Thanks for read..annyeong! dah aku nak pi buat hape yg pttla..