✘O✘O
about entry follow home

my medicine
Khamis, 28 Jun 2012 • 12:34 PG 0 PANDA

ok cukup hanya melihat wallpaper desktop dan wallpaper twitter dan sedikit ubat je makan membuatkan saya cepat baik demam ye...hahaha...hari2 kene kiss..aku suke...haha... (act,aku mmg senang nak baik demam) belum baik secukupnya dah belagak tak pergi klinik dengan tak makan ubat untuk malam ni.. haha.. (kalau mama tau habis aku)

hei2 saya budak kuat ok..:p 
(ok aku nak muntah ayat puji diri sendiri aku ni)

p/s:pasal tu pon nak update...sepak laju2..