✘O✘O
about entry follow home

already in dungun and part 4 had started
Ahad, 24 Jun 2012 • 3:24 PG 0 PANDA
this pic will introduce our part 4 was already started (speaking berterabur ade aku kesah)

no more holiday..aku dah start kelas..memang rindukan jb sangat.tp perjuangan masih belom selesai..happy dpt jumpe kawan2 especially this girls..dh smpai dungun sampai lpe msg mama aku..aku balik dungun pon mase tu lambat..12/6 aku baru balik..suke2 je kan..haha..sem 4 ni mmg tough abzla..aku rse tkde mse nk update blog sume..tp ade mse on9 tweet je..tp xdela selalu aku ngadap..jarang jugkla..sbb nk bg lappy rest..hidup byk tapi cam ni lah aku kan..sem ni kne amk 2 carry paper aku..dh tk dpt stdy faveret subjek aku..food service account..frust rase..en rahman suruh amik mase intersesi..but its oklah..aku kne keje keras lah kan..nnt cuti kene cr duit utk intersesi..takmo mama byr..jadual lak..ok..gaklah..suam suam..aku rse...lega sem ni xde koko gan bel yg tough tu..cume sem ni kne ngadap eco n all killer subjek tu..

utk sem ni jugak puase di rumah sewa buat pertama kalinya...wahh kejap dah nak puase kan..harap2lah plan nak sambut first puase gan family jadilah kan..amin..hehe...family first yawl..they like goldens and diamonds

oklah..esok kelas kol 12tgh hari...untill we see in the next post! :)