✘O✘O
about entry follow home

she the one of my idol :)
Rabu, 23 Mei 2012 • 1:01 PG 0 PANDA


kalau orang lain memilih Tun Dr Mahathir as the idol,aku pon memilih beliau as my idol.but kali ni aku nak story,aku memilih this girl as my big idol walaupun dia sangat rendah diri and pelik aku pilihnya as my idol.sebab ape?aku melihat kejayaan dia depan2 maksud aku,dia yang aku kenal,berjaya..ish..susah nak cakap.act,since dari sekolah menengah dia sumber ilham aku.oklah aku intro sikit pasal this girl.She kak nabila nur jaafar ex girlfriend abang aku mase dier time sekolah dulu.aku bangge ok abang aku couple dengan dia sebab dia pandai and tak sombong and sudi kawan dgn abg aku yang tolol lagi bangang tu..haha..dia bawah abang aku umor dia 26tahun.dia kire senior sekolah aku lah sebab sama sekolah dengan aku.dia kind a soft spoken person,pandai,bijak,cerdik,cantik..tengok tu sampai jadi peguam..i think peguam syariah rase..tak silap aku lah..aku pon dah lupe (sorry for the wrong info) bukan calang2 orang ok boleh jadi cam ni.ntah dah bape banyak kes agaknyer kak ila handle and menangkan?oklah tak bole banyak citer pasal dia sangat.its privasi.dah lama tak chit-chat dengannya.even abang aku dah break dengan dia and da lama close sume tu,tapi kadang2 tu if aku nak cari penasihat akademik or down dalam akademik,aku mesti cari dia walaupun dia susa nak balas sms.hihi..kalau aku failed,nages pasal akademik aku mesti cari dia.dia akan bagi semangat.kadang2 tu oklah selalu jugak dia marah aku sebab aku malas belajar.dia ni 3x ganda rajin tahap gaban kalau bab pelajaran.tapi aku tak boleh jadi cam dia walaupun dia selalu cakap aku boleh je jadi yang berjaya suatu hari nanti.aku ni jenis tak boleh belajar kuat sangat.mane taknyer,mase matrik cukuplah..orang triple study hard aku triple nages sebab tension.selalu kene marah dengan kak ila.but semua tu untuk kebaikan cume aku je tak sedar.terokkn?she the best person i ever meet.

walaupun dia bukan kawen dengan abang aku walaupun aku a little bit kecewa tak dpat dia jadi akak ipar aku,tapi aku takkan berhenti cari dia if aku need motivation pasal study.jangan sebab dia jarang contact aku,aku jarang contact dia,so that relationship aku berhentikan setakat itu disebabkan alasan bodoh. no no no..that will not be.dia pon tak pernah bagitau jangan cari dia sebab dia akan kawen kan.if i need her help,she will help to motivate me. :) niat murni tak kan nak dihalangkan.aku bukan menganggu pon.just still need her as my motivator.

tgk tu dia sangat berkaliber dengan uniform kebanggaannya. sangat tembam and cantik dia sekarang! aku proud tgk dia even dia juz akak angkat aku yang tak diiktiraf :") haha..so sad tak dapat datang weeding dia.abang aku pon kejam tak nak datang ke weeding dia.bengongkan..atleast datanglah..kalaulah aku ni cuti panjang,insyallah aku datang (act,aku terkilan gak tgk dia kawen bukan dengan abg aku) haha..ape2pon walaupun abang aku tiada jodoh dengannya,tapi aku still anggap dia as my idol.mak ayah kak ila sangat beruntung dpt anak cam akk ila :")

kak ila,if u read this,congraz for the weeding soon...tak nak ckp byk..lets end the story :)

p/s:naura,thanks for approve me sebab dah lama aku add akhirnya approve jugak naura..hihi..and sorry curi gambar kakak anda..hehe