✘O✘O
about entry follow home

I WANT VARSITY JACKET PLEASE!!
Rabu, 16 Mei 2012 • 2:35 PG 0 PANDA
yes..aku tk tahu since when aku rase minat gan varsity jacket ni..style ok..hakhak...ok2..aku ikot trend je kan..tp seriously aku nak kot jacket ni..sanggup aku survey online sbb ade yg ckp murah..so aku surveyla..dah 2 hari aku dok ngdap survey je..haha..nak bawak pegi dungun nnt..motif??saje je..baju sejuk untuk naik bus...hahaha

act,aku pon dah tkde jacket sndiri..madah pkai cardigan je kan..skali sekala tuka angin. tapi varsity jacket ni mahal tau..berak jugaklah aku tgk price dier...semua upper RM50..kene survey and pandai pilihlah kan..cube compare2 harge yang mane rase murah and berpatutan..

this is what i want.first cari dah cun dah jumpe yang price dier dalam RM 55..murahkan..campur postpaid RM63..siap ade hoodie lagi...ala..yg tutup kepala tu..tp dah habis stok..baru je tadi..sedih rase..then bile dh jumpe yang sebijik cam aku nak ni kat trendy bellaz, harga dia RM72 mahal cikit..bile cmpur postpaid jadi RM78 naseb postpaid murah ckt berbanding garage girl,jacket sama tp lebih rm2 tp pospaid mahal sampai rm8..sbb ape aku nak sgt huruf M??it stand for my name..jyeahh..hehe

ha..ni yg paling murah aku jumpe dekat web Little Miss Q murah je RM49.90 tp tak tahu lak pospaid dier cam ne kan..not badlah...tp takde hoodie..and bukan huruf M cam aku nak.haha..ok what..G stand for GIRL.. :p


Yang ni lebih kurang cam ats ni..tapi yg ni number..no 18! bukan bermakna aku sweet 18..tkde maknenyer...tapi nak ingat cam tu lagi aku suke! haha..18 stand for no rumah aku..kalau 28 lagi awesome kan...hehe..yang ni same kat web trendy bellaz ni tapi dah habis stock rase..harge dier rm52 je..murah jugak..

orait..aku rase itu je la 3 pilihan varsity jacket yang bakal aku beli...for next gaji aku keje kan..kene beli awal2..nanti sampai lambat..kalau boleh aku nak cari jacket yang ade huruf M,R,S,G haha...M-Mira,R-Roslin,S-Sassy,G-Girl,hahaha kalau dapat huruf yg aku nak and murah2, mmg aku nak lah...lagi2 kalaulah huruf M tu murah..tanpa pikir panjang akan amik teros...haha..

lately aku suke tgk baju baseball cam jacket or so on lah...cm style..haha...nak cari dekat area cs or jusco confirm harga cam RM100++ cm tu ke kan..aku nak murah!! haha...kemutkan aku...oklah..thats it.doakan aku dapat jacket yang aku nak sgt..haha..bye!

p/s:cam ne lah nak saving kalau ade je bende yang teringin nak beli...haihh...haha