✘O✘O
about entry follow home

i get my varsity jacket!!
Khamis, 31 Mei 2012 • 8:56 PTG 0 PANDA

today..finally i get my favourite varsity jacket as u can see in my old post..hehe..ape yg dijanjikan seller tu and she did it..hee..thanks Miss eika from forever awesome hehe..aku beli dari web ni because amirul tunjuk dari mudah.com and owner tu bagi link blog dier..wow..and price dier aku survey even tak cam aku nak..cam first aku jumpe,tapi dia murahlah jugak RM70 not badlah...hasil titik peluh gaji..bende yang aku nak sangat akhirnya aku dapat..TAPI! baju ni kecik sikit..tak besa..kate free size..hmm..mama pon ckp aku slh plh..kecik je..so i'm thinking like betol jugak mama ckp..cam ne la kan..so cam ni aku tak bole nak gemok..nanti tak dapat nak pakai lamekan..hmm rase cam tu jugak weh...sedihnyer dier tak besa..nak tuka tak bole..giler pe..hmm tak bole downkan diri..tak pelah..lepas ni beware..tapi susa ok nak cari varsity jacket yang jual kat lua..kalau ade mesti mahal..tak pon jual kat KL.xknla aku nak pergi sampai sane..


aku dapat dalam tengah hari tadi...dengan muke tak mandi..haha..excited doh bile dah dapat tu..
dah tak tahan aku amik gunting and koyak and teros pakai..punye excited..

taraa...see it...nice kan..teros aku pakai and snap2 gan muke tak mandi..tapi aku suke muke tak mandi aku..nampak buruk..haha...lain pesen punye orang..and ramai puji kate lawa...auww..malu gitu..hihi..siap ade hooded ok..aku suke ade hooded..tapi hooded dier ketot je..kecik..tak syok..tp tkpe..hehe..#sedapkan hati

taraa..muke tak mandi...awesome..hanya edit je..tak pe aku suke..nmpk sesuai aku pakai..auww..kre 20% je aku hampa sikit sebab baju ni kecik sikit...hmm..agk2 bape thnla aku dpt pakai..and aku nk gemok pon kene gemok ckt je la tak bole lbh..haha..oh bajuku..demi kau ok..hehe..

ok done..:)