✘O✘O
about entry follow home

getting excited for bigbang concert!!
Khamis, 17 Mei 2012 • 1:40 PTG 0 PANDA

pagi tadi dapat mesej dari asma dia teringat aku bila bigbang nak buat konsert kat malaysia..haha...sebab ape??aku minat bigbang sangat...lagi2..ha..taw2lah sape kan..hikhik..ok2 dari aku gah tido aku teros terbangun pasal berita gumbira tu #excited. teros bangun online cari biler agak2 diorang nak buat konsert tu. and dorang just planning belom tetapkan tarikh lagi...wahhh..aku rase excited nak masok contest yang bole dpt tiket free lah..rase tiket dier mahal.tapi excited nak pergi kalau rase tarikhnyer kene.hihi..beso kan impian.kalau dapat pergi kan bagos..aku je over kan..tak tahu lah emel and wani cam ne kan. kot kot dorang biase je..haha..ok tgk ni..



(click untuk tumbesaran :) )

they choose malaysia to do the extravaganza konsert!! me as fan of bigbang happy to hear about it..WOW FANTASTIC BABY!! See this article for more information Harian Metro