✘O✘O
about entry follow home

terkezut ambo
Rabu, 4 April 2012 • 10:44 PTG 0 PANDA

yes2..aku memang terkezut tgk tu...awal ok result kua..27 april tu..gilo la...lecture UITM menanda laju betol..before ni aku tengok 2 may sekali bukak fb tengok ade yg invite "jom tengok result" sekali terpampang kua tarikh tu...ye...aku memang speechless...and nak tunjuk gak lama kan aku cuti..10 jun baru abiz cuti..kat situ 11 jun tapi aku yang belaja di area timur ni knela balik awal...tp aku plan nk balik lambat...tengoklah keadaan...ingat nak naik lambat 1 hari je tak banyak..haha..cuti dah lama nak naik lambat 1 hari..haha..suke aku lew..

ok aku still speechless result kua awal...kua awal salah kua lambat pon salahkan...haha -.-

sigh~~