✘O✘O
about entry follow home

semester 3 was over and i'm home!
Isnin, 2 April 2012 • 5:07 PG 0 PANDA
hewhew..lega giler dpt duduk uma..memang advance habis cuti kali ni sebab cuti lama ok..giler best...kalau tak aku ade intersesi tapi takde lak...60 suke 40 kenapa tak de??hewhew...sebab ape aku suke sebab dapat spend time gan mama...duduk uma puas2..haha..sem 3 aku jarang balik jb...so inilah penebusannyer...hehe...suke dapat relaxkan mind ni...lega betol dapat balik rumah...

what interesting in semester 3??ade buruk ade menarik...yup..tu je boleh cakap perjalanan semester 3 aku and insyallah aku nak tanamkan dalam diri nak perbaiki semester 4 nanti...maseh belom terlambat untuk perbaiki kekurangan diri and aku dah taw serbe sdikit life as non resident yg pemalas pergi kelas..haha...ye2 cukup..insyallah i will not do that again..

paper final semester 3??killer...lagi2 marketing and nutrition...paper second last and last paper..bel pon aku rse terrible jugak cz aku tak sempat siapkan conclusion...adekah ini petanda bala buat masalah dengan miss syazwani???janganlah...hewhewhew..serious aku cakap memang aku tak yakin paper mkt gan nutrition tu..tak mendoakan diri sendiri..hehe...

paper akaun lah aku paling suke..bukan aku yakin sgt2 taw sebab takot nanti aku kecewa..sebab ape aku suke aku usaha...hehe...hari2 buat revision akaun...mane taknyer,gab akaun 1 minggu...tak ke giler..kene betol2..target aku A utk akaun tu..dpt B pon aku dh bersyukur sgt sebab akaun sekolah gan matrik aku tak pernah dapat result cam tu wlaupun akaun aku belaja ni senang dari akaun matrik..memanglah...akaun ni aku kategori sama taraf je dengan masa aku sekola..hehe...ok tak nak belagak..nanti Allah uji :) pape pon utk cikgu saya azim,THANKS DOWH! INGAT JANJI AKU KAT KAU TAW!! (mati aku kene belanja)

semua membe uma aku tension aku belajar akaun time ni..hehe..malu ok kalau pure akaun repeat..so tak nak smeua tu terjadi..amin..dahlah gab seminggu gab marketing sehari lepas paper akaun...dlm minggu tu aku ngadap akaun je keje...haha...memanglah berbaloi kan kalau result marketing kua cam tu anntu...minggu gab akaunlah aku siap pergi berjalan ke Kuantan makan sushi...ha...nak taw story tunggu aku update..hehe..yg kat atas tu aku snap poyo2 haha...tampal formule kat tepi katil..kat t***** haha...macam2 ragam..nampak tak formule tu??haha.

serving hnye smpai sem ni..best sgt dpt blaja serving n mrasa brgye gn bju serving..haha...and timba pengalaman as waiter,steward,hostess,cashier and sewaktu dgnnyer..tak lpe gak pnh ade pnglmn serve dkt istana dkt terengganu..:) menarik and gementr berdepn gn org2 ternama macam datuk2.paling tak boleh lupa,first time tgk Sultam Mizan and keluarganya.okla aku bg tgk pic ktorng dpn istana je la..lupelah nama istana ape...haha..terok2..



kitchen lak smpai sem ni je..alhamdullilah...tp mesti rindu suasana kitchen lepas ni..and last kitchn aku tglkn swiss aku and pary knife aku ilang...sedih ok..mse kitchn sem ni lagi awesome kne gan lecture yg garang giler..tp tu sume dier ajar kite utk lebih bersedia mase keje nnt..sbb mse kje lagi mencabar.tp aku tk wat elp..haha..lg 6 jam x silap..sem 3 ni pon byk aku belaja handle sorng2 mse jd SOD and COD.pengalaman tk lh dilupakan.so next semester la buat..disebabkan takde intersesi..semua postpone..huhu...sem depan housekeeping..nik cakap jadi mak cik cleaner..-.- bodo kan...sewel..tawlah kau dah takkan jejak ke sini..huh...gonna miss you old fren..

sem 3 jugaklah ade sedih..which is akak eca dah keluar sebab pregnant..nik pegi SPA..and aku nages ok dier keluar...(ok dier tak baca blog aku dah :) ) shahrin lak pergi interview SPA..baru interview je kan...and who will be the next?ok aku tak nakc akap hal ni...takut.

duduk luar susa cikit..kena bayar sewa,bil api air...makanan...transport...sebab ape..van susa nak amik...tak kan nak harapkan emel ade moto..emel sakit susa jugak semua tak leh ge kelas..but its better dari duduk dalam jugaklah..cume banyak pakai duit je..

ok till we meet next post..pasal ape aku nak baut kat uma selama dua bulan..haha...dah subuh aku nak solat..aku dah jadi insonmia ok -.-

muke excited dapat balik jb ketika dalam bas..hahahaha suke aku dpt ddk uma