✘O✘O
about entry follow home

plan for long semester holiday
Isnin, 2 April 2012 • 11:28 PTG 0 PANDA


heaven kan dapat duduk rumah..ok2 make it short...as title above, apa yang aku nak buat bile kat rumah opkos qada tido memang dah wajib...yang lain2 ialah:

-baiki skill memasak saya kire main masak2la kan...
-baca novel yanga da 3 buah tu..
-main game 24jam tapikan..mouse aku mane ntah aku campak -.-
-jadi maid mama kalau ade keje yang aku kena buat
-yang penting aku nak cari keje..cuti 2 bulan aku rase bosan..umm..
-hangout dengan kawan2 dengan takde duit..haha

ni sume nak elak kebosanan melanda mase aku kat rumah...tapi dah bape ari ni aku pon rase bosan gak..nak keje part time tapi jun belom sehat sebab kaki dier sakit..takpelah tunggu je lah..hehe..nak amik lesen balik mama takde duit.so far bape hari duduk rumah ni make me feel better..itu yang aku nak kan..oklah..act,blur tak taw nak update ape..hewhew..:)