✘O✘O
about entry follow home

Hai Seoul fm
Khamis, 5 April 2012 • 12:08 PG 0 PANDA
awesome abiz dpt dengar lagu korea yang kite tak tahu..mule la terkial2 nak tahu lagu ape yang best ni..bole download..haha..

Siapa minat korea??ok kepada sesiapa yang minat korea,aku suggestkan korang yang kalau rajin dengar lagu korea tu meh lah dengar kat web radio Seoul.fm ni..24/7 K-POP radio " WE FEED YOUR K-POP ADDICTION" katenyer... semua lagu korea..memanglah kan...haha..

kepada pengguna broadband yang berdasarkan quota cam aku,korang jangan selalu dengar atau lama sangat dengar, nanti cepat abiz quota macam aku ni..baru bayar padahal da lembab..sebab ngadap radio ni..haha T_T so sape yang ade wifi memang teramat beruntung..

seoul.fm ni takde kat radio biase..dier merupakan online radio...ha..lbh kurang cm tu lah..so tak yah sebok2 nak taw berapa frequency dier..memang takde..

Seoul.fm ni pon ade twitter taw..dari situ gak korang dapat taw lagu ape yang sedang diputarkan...bukak web tu gak korang leh chat and request undi lagu ape korang nak..:)