✘O✘O
about entry follow home

saya nak balik hari ni :D
Sabtu, 3 Mac 2012 • 4:08 PTG 0 PANDA

yebadedabedu bukak pintu..haha...ok2 keriangn mcm nk baling sume yg ade..haha..setelah housemate merangakap warga food service tglkn aku sbb aku ade final exam brassband tadi kalau tak aku dah lama melanggok kat rumah..haha..malam ni pada pukul 9.30pm naik bus transnasional bersama abu merangkap abang gajah aku kat sini...ye...sje je aku naik bus trans sebb dier paling awal...kalau tak,aku naik bus adik beradik disebabkan aku gejoloh sangat nak balik jb..haha..baru sebulan lebih tak balik jb kan..dah macacm hapee...biasela..asyik2 JKO je keje...so mama diperlukan lagi sekali untuk legakan hati inilah kan..ye ye...hehe..

balik bukan hanya bawak lappy and baju2 yang tidak diperlukan lagi untuk sem depan spt baju kitchn and baju serving (walaoo vest aku beratus pakai 1 sem je...haha...merasa beli baju brand dowh) aku kne bawak balik buku bel,fnb and akaun....ha???akaun bukan lama lg ke...suke aku lah nak balik dier balik..agaga..tapi nnt aku belaja ke kat uma?ke uma belaja aku??hihi.,..first of all balik 1 hari tu mesti nk relax dulu pstu esk baru stdy...hah!!entahla tu kan...ok2 aku mmg melampaulah kan...dahlah 12 march da final exam f n b and bel..mmg subjek killer jugaklah..huhu..jgn lupe mira study week ni...u need to focuss....yeahh gambatee..wuwuw...

act,aku balik pon nk discuss gan mama pasal intersasi kan..and mintk restu of course!!selalu stdy week aku tak balik...tp dh JKO sgt mmg kne balikla..hehe..excited nak cium bau jb...miawww! da tntu aku sampai jb esk subuh..tk taulah dier berenti tk kat jusco tu..secnd time aku naik trans ni..pape pon hope tommorow is my LUCKY DAY!! (^O^)_V <-------SO CUTE