✘O✘O
about entry follow home

i'm back to zero again!
Ahad, 4 Mac 2012 • 10:28 PTG 0 PANDA
ok2..tk payah nk YEEEHAAA sgt sbb berjaya koyak L tu...act aku bukan nk ckp aku dh pass L n nk ge ke P tp sbnrnyr lesen l aku tu da ptt koyk sbb da burn ahh sng citer burn je la T_T knp2?? mesti rmai tye kenapa...oisshhh sebak nk cite...huhu...td before pegi rumah kakyan nk jmpe dier pegilah tmpt bunge rye tmpt aku blaja kreta nk tye psl lesen aku...kebetuln aku tye2 dkt mama..dh otw lalu jln tu,mama pon belok msok bakawali..ge tmpt dier tye cm ne lesen aku and org tu terbeliak tgk tarikh tmt temph, dh tk renew padahal dh bpe kali ingtkn..aku ni manelah taw psl hal2 tu..aku tlg ingtkn je...ingtkn pon cm "ok aku dh bgtaw mama" cm tu..

bulan 5 yg dier ckp last tu dier ckp aku bole amik jpj...ade keje kegilernyer aku x test QTI yg mmg dah burn tbe2 bln 5 da amk jpj sbb aku da lme sgt x blaja..mne x nyer..tye mama,mama madah tk de duit..bkn aku nk mrh ye.,.aku ikot khendak mama if mama da ckp cm tu buat pe aku nk pkse..kalau renew pn kn,aku da cm budak ZERO tak reti bawak kreta buat pe...hei...aku baru blaja 4jam je ok org tu ckp...lg12jam burn...sumpah sedih siot biler dier kata suruh aku amk baru...tk tahu nak salahkan sape..T_T

aku bukn tk ingtkn mama,aku da ingtkn..mama lak tk tye aku psl lesen aku...ble da ckp lpe...oiii sedih doh...pastu suruh aku kalau orang tu call cakap takde mase nak belaja kereta..tapi sedangkan mama takde duit..degil beno nak jugak suruh aku ikot jejak abang and akak aku belaja dekat bunga raya. belaja situ dah la RM999++ tak silap aku...aku ikotkan je..naseb bayar half..tu pon aku rase frust sbb DUIT ELAUN MATRIK AKU BELEBUK ADE CAMPAK SITU AUU...T_T SEDIH

mama standard ayat nak coolkan aku "takpelah nak buat macamane lagi, awak belaja takde mase, lainlah awak belaja dekat sini bolehlah..nanti amik lagi" err....aku sepichless..ok aku bukan tak reti spelling word "speechless" frust macam putus cinta and duit dalam akaun hilang macam tu je pon ade jugaklah rasa dia lebih kurang..last aku belaja kereta before aku masuk uitm bulan 12/2010..ingat lagi siap dating lagi before nak pergi belaja kereta pastu hampir nak tertinggal van dier and ade yang tolong volunter nak hanta pergi sana sebab dah berdating dengan dier and mak aku tolong bebel kat aku sebab aku menghilang...ok2 kisah lama back to the point..

so sekarang aku back to zero...kena dengar ceramah...jwb kpp..ape lg?sumpah dua kali ceramah tu memang aku tidolah kan..yeay..pastu aku dikelilingi budak freshy and i'm back freshy too..lalala...ntah bile aku nak belaja kereta lagi pon belom tahu..mama cakap jangan belaja time gah study ni leceh tangguh..ape kata awak belaja dekat dungun? mama...tolonglah...tak mo aku..(berlagak) saya ade alasan tersendiri..tapi tengoklah macamana kalau rasa ok patutlah amik dekat sana T_T

mama pon baru belaja kereta masa anak dah dua...and that time aku taw arwah papa memang akan jadi instructor yang kedua pulak bila dah sampai rumah..macam abang and akak aku pon papa dah latih and cakap "sapa nak belaja bawak kereta?jom" aku memang kaki ikot tengok je la gelagat abang and akak aku...tapi aku??sape nak ajar??instructor jelah..T_T mane taknyer aku jadi bertambah kaki bangku tak reti drive..abang aku yang ade kancil manual tu??HARAM J nak ajar aku..mama tak berani nak ajar and lebih prefer aku belaja dengan instructor..abang zali??mak gayah sendiri pon dier tak nak ajar ape lagi aku???akak aku tak de kereta dia tak boleh baut pe..dengan minah tu memang lagiu extreme ok! so nampak tak life aku yang ni sedih sikitkan?ramai membe aku yang dah ade lesen aku??melangak je tengok...ok mira jangan ikot orang lantak pi lah...sabo jelah..

perancangan nak belaja dekat mana ok ni list nyer:

-dungun mungkin kalau rase dah tak sabo and gelojoh sangat aku memang cam ni
-desa rahmat tempat kawan2 aku belaja even .....ok lpekan..
-tmpt kawan abang aku kat damansara aliff
-kat larkin tmpt mama belaja dulu btw,wan pon ckp kat sana belaja pkai viva...best tu..^o^
(ok aku berangan)

tmpt ni murah ade unsur2 yang cakap...aku rasa nak amik kat larkin tapi tak tahu bile...ha..lps ni belaja best ckit...ade drvier personal amik...muahaha..b4 ni naik van ramai2 tk bestlakan..personal la best..kne dengan pakcik gatal baru taw or apek miang..(ok aku merepek and bakal mati kalau cam tu)

cakap kat kakyan hal ni "awak tak renew ke kan bole kat pjbt pos" er aku pon jawab burn abz sbb tk renew,,,and kakyan pon senyap sebab dia dah taw alasan ape...terima kasihlah kakyan sebab dah taw jawapan common yang diberikan...ok hal ni sume salah..mama salah,aku salah,kakayan pon...kakyan??aku ingat lagi dia cakap membazir kalau aku sambung lesen kejap pastu aku dha start belaja..haha...suem aku nak salahkan...abang aku pon kena??ye mesti..dier tak paksa aku belaja...hei...dier out of box..tak masok dlm hal ni.kompem kawan2 aku bising semuanya bila ada yang dah taw kenapa aku terbantut nak sambung belaja kereta..guys..hope bile korang baca,pahamlah situation aku T_T mati akal dah aku..nak berani mati,aku belaja dengan sapa2 member aku tu pastu bulan 5 amik je jpj...yang penting,mama aku tak nak cakap yang aku nak belaja dengan membe aku senyap2..(kau giler ape tak nak bagitaw mama nak senyap2 ke? kang ade jugak jadi bukan2) -->almaklum aku tak berani bohong mak aku..mak aku juz ajar nak bohong,bia bohong suant...ha ha -.-

so guys ade suggestion tak tempat johor yang mana murah?? -.- frust tak hilang lagi ni