✘O✘O
about entry follow home

awesome!!
Ahad, 4 Mac 2012 • 8:17 PG 0 PANDA
ok meh tgk SCHEDULER aku mase naik utk gerak bin gempur diri aku sendiri:

12/3-hitz fm dtg dungun and aku jadi dj
aku jadi model berita harian
15/3-celcom nak taja aku
22/3-jadi pramugari utk airasia
24/3-metro buat sidang kahbar utk aku
29/3-aku dpt hp htc free

30/3-aku buat keje di jb..:P

welcome to dunia angan2 aku di bumi MALAYSIAKU TERCINTA..

ok2...mmg poyo scheduler ni act..sje je wt gempak...haha...inilh tarikh2 final exam aku..mmg kusutla kan..tk de unsur motif sebenarnya aku pos cm ni...kalau korang nk tgk the real jadual is...ha ni la...

aku screen capture kat desktop aku ^^