✘O✘O
about entry follow home

What they said lied about me,,, :)
Jumaat, 10 Februari 2012 • 3:29 PG 0 PANDA

itu aku..ok nak ckp tipu je ape yg dier ckp ni..xpela..da bnde ramalan mmg selalu je ckp cm baik2 kan...haha...sje je poyo nk post bnde yg bole dktekn ngarut jgk kn...ade aku kesh...blog aku..aku punye suke lah nk pos ape..one part of tntg diri aku gak even juz ramalan ktenyerr...bukan nak bangga diri sebab dier cakap cm tu kat aku..tp ape dier tulis tu aku suke baca and tgk..part aku paling suke "you have a happy family" mmg sume org ade keluarga bahagia...aku taw...tp persepsi ayat tu bagi aku,aku bangga ade keluarga yg bahagia sbb diorang diibaratkan sumber aku...inspiration aku...aku buat sume demi dorang utk tgk aku berjaya and aku gembira...especially mama aku....paling penting...ape2 keputusan tye mama aku dulu...look like family is so important to me...dorang amat bermakna bagi aku and kalau tanpa dorang even aku ade kawan sekali pun,aku xlh..dorang adelah semangat aku untuk teroskan perjalanan idop dgn pelbagai rintagan yg ade..poyokan ayt aku...xpela...sila muntah...

aku asyk cakap pasal familykan?sbb pe...aku kan gah sangap nak balik jb...hehe...yela pas ni bz...xtaw bile leh balik jp nk spend time gan family kalau dh bz pas tu...payahlah kan..haih...disini anakmu ingin mnyatakan hasratnya,saya rindu family saya,suasana rumah walaupun sampai uma aku ngadap lappy aku gak tp rse lega dpt balik uma,muke org2 dekat rumah..masakan mama,nak tido kat uma,tgk astro kat uma...haha...xlh bla...rindu nk tgk dpn uma...and rindu gemok2 ank sedara gajoh tu...haha..mmg da sangapkan aku??mama x bg balik sbb mama no money and aku pon lack of money kalau nak balik sekalipon kan..so,saya stayla dgn buatla kerja yang patut...alkisah...

ok out of topik...bye..

p/s:tak taulh..aku rse bohong je bnde ni..tp aku ske sbb ade btl ckt psl aku..wah gitu..hnye mmpu trsnym ble mmbcenyerha..org yg trdkt n knl kte je dpt taw kite cm ne n so,dorngla yg mnilai psl rmln ni kn..btl ke x,,hehe..