✘O✘O
about entry follow home

kakak or kakek..awk pon sy syg..:P
Jumaat, 17 Februari 2012 • 8:43 PG 0 PANDA

yoshhh ini pasal akak aku yg agakla perasan lawa dia ni...tp memang lawa sampai aku jeles asal aku tak kulit putih soya macam minah ni T_T ok anugerah tuhan ye..kalau aku lawa macam dia mase mude2 mesti ramai minat kat aku...ok stop2...tak perlu semua tu..juz be yourself and made someone as your idol..

tak pernah aku ckp aku syg akk aku -.- xnkla...abzla ilang kemanchongn aku bile aku ckp aku syg dia..lainla kalau dia tak kawen lagi baru aku boleh cakap depan2.."hai..adik sayang awak..jom kite kawen" frasa berlagak seperti lelaki..haha...ok2..merepek..mana taknyer aku tak nak cakap depan2,nnt laki dia jeles ke...haha...abang zali nak jeles..ade perasaan lak dia tu..ok agak jahat cakap kat abang ipar aku cam tu.

akak aku pon important dlm hidup aku.sbb pe,kdg2 tu dia pahamlah ape aku rase..haha...ye kan..hik2..something macam 70% or 80% cmtu...haha..dari ati yg iklas mngata pasal akk sendiri...haha..she the best..dlu mmg agkla mnymph gan akk aku yg cm bossy abz..(kalau dia perasan kompem marah aku) tp now,dia totally different lepas dah jadi umi kepada dua org gajoh2 comei belako...haha..biaselah..seseorang akan berubah bertambah more keibuan,lebih bertanggungjawab lepas dia kawen rite..sbb mase tu maseng2 lagi mengenali erti khidupan..ok2..ayt poyo tbe2 kat entry ni.tp prangai dlu dia tgl sisa2 je...tp akk aku mmg understanding..:)

byk pngorbanan akk aku bagi kat aku..mcm2 kalau nak dibandingkan dgn abg aku..ye..aku memang suke bandingkan akk and abang aku.dah akak aku more better than him. akak aku pernah je umo cam dia dulu tapi dia tak delah perangai cam abang aku skrg walaupun mase time akak aku umo 27tahun, dia suke ejek aku mcm2..ok standard..smpai aku dah lali. nama aku kat tepon dia letak "minah meggi" jahat kan..yg dia aku letak "mrs gendut" haha..nak tuka lah...letak "umi gajoh" haha..:p

ape yang abang n akk aku dok ejek aku,aku dh lali..sampai aku dah kering nk ejek ape kat dorang..sbb saya seorang adik yang begitu innocent!!haha..poyo jap..lantak munglah nak kate gapo pong..ade ambo kesah..hihi..ok back to story..akk aku ni ade gunanyer...eh memeyla..haha..ape yang dia lakukan untuk aku act,kalau pikir2 balik memang buat aku terharu. akak aku suke tanya pandangan orang lain macam dulu aku masok matrik,before masok dia tanya kawan2 dia bagos tak..and fyi,dia yang bayar yuran matrik aku and support beli barang untuk aku pergi matrik..dari dah keluar sampai skrg dia tak mintak ape yang dia dah bagi..sebab dia tahu erti "buruk siku kalau mintak balik" akak aku jarang suke ungkit kisah lama..kire akak aku up to date dari abang aku yang tak bape nak berkembang ke dunia nyata dia.hihi..and baldi gedabak beso and gayong seksi oren zahid yang dia belikan tu maseh ade kat aku..hihi..nnt adk bg que mase que skola asrama k kakyan :p

kdg2 tu jugak,kalau bab nak gossip family aku contohnya pasal mama..ok pasal mak sendiri pon nak bergossipkan..haha..biaselah..kalau ade yg tak puas ati mesti aku cerita dekat dia..kalau tanya ape2 pandangan suke tanya dia jugak. kalau bab pembaziran mmglh dia jadi peringtn aku..contohnya, aku nak beli beg and tibe2 suare dia muncul dekat otak aku "kau nak buat pe beli beg,beg dah banyak" tgk tu..kire dia ajar aku nak beli brg tu kne pkr 2,3,4 kali sbb takot dia marah..haha..tp kalau dia membazir beli brg mahei takpe -.- sedihkan..haha..handbag or minyak wangi beratus dia sanggup beli walaupun membazir janji dia suke.aku jugak melanggok tengok dia pakai handbag mahal..takpe..nnt handbag tu dia tak pakai bagi aku..haha..nampak tak permainan aku?

akak aku sporting..yup..bolehlah ckit..haha..dia taw before ni aku ade couple sampai end story aku tu.tp bukan kepochi punye orgla smpai tye asl clash ke..kire bg akk aku,dia pon ade zamn remaja dulu cm couple2.takkan nak halang zamn remaja aku lakkn..bg dia standardlah..sume akn mrase and dia xkn kepoh..tp kne ingt ade btsn..fyi,akk aku ni ex-playgirl and dia rmai kwn laki dr pompuan..mne x nyer aku jeles sbb dia lawa T_T dia ckp jgn ikot cm dia..haha,,

byk aku nk ckp psl akk aku ni...ish..xpela..haha...kakyan!!if u read this,thanks cz ur being my good sista..u r the best.if aku down psl spe2 especially abg aku kondemkn aku, dialh yg byk naikkn smngt aku and suke backup aku..dia jrng downkn aku..ak respect akk aku..dia byk bg support kat aku and aku tak taw nk ckp pe sbb dh byk susakn dia..aku blaja jauh2 dia gn abg zali susa2 antakn..smpai aku segn nk mnx dia duit kalau mama suruh sbb aku taw dia dh ade fmly byk nk gune duit and dia dh byk hbiskn duit utk aku.untung ade kakak wlwpn perasaan cm ni kdg2 je muncul..haha..time kaseh kerna bg sy ank buah yg comei blake wlwpn mreka tk untung dpt aunty su dia ni..hahaha