✘O✘O
about entry follow home

saya pon nk cuti tp ade bnde yg memalukan
Jumaat, 20 Januari 2012 • 10:48 PTG 0 PANDA

baru je smpai jb mnghrb smlm gn abu...akhrnya nk blik jb tercpai jua...ngeh3...stress sbb pack sgt time kat sem 3 ni..and jiwa kosong perlukn mama pnye fcela...haha...poyo jp..ade cuti pnjng ckt aku balikla..lgpn rmai balik..wlwpn cuti ni bkn utk diri aku sbb aku x celebrate and wlwpn kite hdup dlm 1 Malaysia..wah patriotik jap..Aku pon nk bercuti..huhu..and,aku balik bkn berlenggang..tp ade yg mnanti iaitu:

-bel 311 (kne siapkn klw x,xpsl2 kne siapkn letter yg ade 500word)
-S.O.D repot
-slide ctu (ahd mngu dpn da kne present)
-bce bku f n b (naik je ade test)
-cr ingrdient utk c.o.d (kne siapkn awl2)
-stdy psl herb sauce utk ari rbu (klw x mti aku!)

tp mmpukah aku wt sume ini??sdgkn 1 hari ngadap fb je...ngeh3..lgla mlm balik aku da ngadap korea cite ape ek xsilp tjuk dier 90days the time for love...wahh...1 episod je aku layan sbb smlm gne p1 kak ika...hehe...2thn tu free..untung gler...xnk lpskn pluang...lg2 abg tdo awl smlm..ok2,keje yg aku bwk tu i will siapkn sume tu..insyllh..aku x cuti lme..selasa pg da balik...n naik2 hari rabu esk je da hell kitchen bersama miss mel -.- oh damn...

balik2 je da dpt 2 baju kmeja recycle yg baru beli oleh abg aku yg dktekn x muat.lawa ok baju tu..haha..kotk2 pelangi n bju ala2 sheep..haha..thanks abg! bju tu adk akn gne ge kelasla nmpknyer..:)

n fmly aku lak bz cz abg aku nk tunang ahd dpn...aku lak xde..xlh balik...thn lps aku xdpt balik gak sbb kitchn n sbb aku x ske ex tunang abg aku tu...mls nk cite ape sbb..yg bakal jd tunang abg aku ni so far so great..sdp mata memandang n peramah tp lg ramah ex gf abg aku yg dlu,kak ila :) tk pela da xde jdoh x lh wt pe kn...yg ni pn da ckup baik cgt untuk jd pngnti..hope this is the best choice utk abg aku sbb kak ika byk ubhkn abg aku..alhamdullilh wlwpn prangai lmenyer ade jgk ckt2..hehe..tkpe..berubh ckt2 kan..xlh nk drastik sgt..yg ni baru abg aku! tkpe..nnt abg aku nikah kompem aku balik! jgn x kne date gn time table aku sudah! :D esk abg aku nk ge kursus kawen...untunglh...abg aku x lme lg nk lps...tgl aku je...xpe2..dun worry...cpaikn ape yg ptt dlu...yg sume ni kmudian..jdoh dh dtetpkn oleh Allah S.w.T kan.smuanya di tgn tuhan..esk gak mama aku ni ade plan nk ge uma sedara mara katanya nk handle hal ni la..tgkla klw aku rjin aku ikot..hehe..kalau kau ikot,kje yg kau da list ni x jalan la mira oi...haha..

asl aku ltk pic codomolion comey omey ni??hehe..gini...aku ade cite yg amat memalukan ape yg aku dh wt kt dlm bus mse nk balik jb tu...haihh...ble nk balik jb ade je x kne..huhu...balik aku ni mama restu ke x smpai jd cm ni kt diri aku??haha..ade smpai cm tu tanggapan aku.tkpela..story ni bia aku gan abu je yg taw..mama aku pon aku x cite sbb aku malu sgt2..cipta rekod aku mse remaja ni yg sudah bergelr 20-an aku lakukan sesuatu yg amat memalukan dlm idop aku..kembali ke zaman budk2..mmg selalu aku berperangai budk2 tp ni btl2 bdk..ha...xnk cite lbh...aku thn 4 jam akhirnya terburai...arrgghhh...MALU!! abu speechless tros ble dpt taw..tu la mcm monyt lg...len kli jgn tnjk prangai monyt tu,...xpsl2 aku pn glenyah gak..sumpah malu dkt abu...gn pakcik bus bwk lmbt tol..tepi jalan xde pam mnyk yg berdektn..knp mesti berlaku cm ni dkt aku!!hahaha...gile dah...sbb sume aku nk slhkn..pdhl slh sndiri...ok2 xnk cite..(aku rse ade yg da phm ape aku smpaikn ni...) ye aku taw amat memalukan gn spe2 pn aku x cite ok...

p/s:pengajaran utk aku,tlg lakukan kewajipan yg perlu dilakukan sebelum berjalan jauh menaiki bus ye slain bacaan doa dan makan sebelum memulakan perjalanan..huhu