✘O✘O
about entry follow home

kuantan :O :D
Jumaat, 13 Januari 2012 • 10:51 PTG 0 PANDA

hai hai...punyela mals nk updte blog..bz kot...ye..haha..ok2..mse 12 and 13 jan tu ge kuantan..sje je ikot emel balik...muahaha...xdela..ikot emel benonyer nk beli utk decoration utk centerpieces aku utk kelas serving isnin ni..almaklumla..jd s.o.D atau nama best...si SOOD tu...haha..s.o.D tu supervisor of the day...peraktis jadi supervisor...hehe..mmg lect bg2 kn tugas..ok2..asl aku x cr kt dungun je??almaklumla...dungun byk sgt pilihn smpai aku trpkse cr brg tu kt tmpt lain..haha -.- (benonyer x byk plhn..huh!) smbil tu bole jumpe budak tu!! ala...ala..haha...ok2..tp nseb mama bg aku ge kuantan sbb ade emel n budak tu..

ge kuantan gn wani n emel..tumpang kreta kawan emel..best dpt jalan (mcm dak kecik lak) gerk ptg..smpai2 kuantan kol 8 mlm..ltk beg kt terminal..pstu lepak2 ge kopitiam..best kot banda kuantan..idop mlm2..cm bnda JB!! :D rndu JB!! ok2..pusing2 kt tmpt ni cm pandan city tu,,waww rambang mata..haha...itu aku nak! ini aku nak! last2 x beli..sbb ingtla kau nk beli hape..haha..emel je beli selipar (ok perlu ke aku mntion emel beli selipar?) jalan2 kt ape nama tu Mall ape ntah..tp mall tu dh cm Mahkota parade aku tgk..design dier sme..huhu..rndu nk ge MP tbe2 tringt mse jln sorang2..haha..budk matrik karok aku jln sorang2..beli shushi cz dak2 ni nk mkn shushi..beli yg kt dlm hypermarket..pstu g food court beli mkn..aku pnyela selera besau beli 3..kre dlm tu ade 2..total 6..Sbb aku lapo..skali aku telan muke berot cm nk munth...almaklumla bukn org jpn sdgkn budk tu stdy sne mkn shushi ari2 xde hal aku je pelik..-.- jgn ajk aku mkn shushi even emel nk sumbt aku shushi yg beli kt shushi king pon muke aku da cm hape..haha..bg seratus aku xnk...x extreme kn aku...ahaha...MAMA! tp berangan nk mkn shushi gan daging goreng n kimchi soup or masam or hape lg..mee ape nth tu lg..haha..berangan besau!!

pstu lepak kopitiam..emel kemaruk kopi aku layankn je..sbb dpt wifi..yeay..pantang ok..tp dlm on9 kt hp...-.- aku x bwk batery..charge bwk plug extension x bwk..wani je la bkk macbook dier..huhuhu..smpai kol 2.45AM nk lepak telok chempedak sbb budak tu dh tggu sne..pnye mls nk amik..agkla!! last2 stranger anta..haha..stranger yg knl slme 1 hari bernama ibnu bakri..muke awk cm radhi OAG la..haha..so dier tlg anta kami bertiga,,,smpai je sne,budak tu dh trcegt cekak pinggang..haha..ade aku kesah..lepakla gan dier gn muke agk msm sbb aku naik kreta bdk xknl..

mlm tu ujan je..Teluk chempedak sgt2 romantik tmpt dier.,.,auww..emel n wani lepak mcd aku gn budak tu jalan kt pndai...auww..dgn ombak rindu cm tu..sungguh terharu rse..ble sejuk dh,lepk mcd..yg germ aku xdpt on9 gak kt mcd on9 kt hp..-.- amat bosan..so dgn si jantung hati..bbual je..haha..last2 aku tdo dier bwk kuakn laptop dier!n dier on9 mse aku tdo..jht tol -.- sumph x romntk..haha..agk nk mti kesejukn gakla aku kt situkn..then dier bg jaket dier auw..haha..

ble dh subuh,dier ajk aku jalan2 pntai lg kt situ..pusing2..bosan benonyer hah! kt dungun aku da ngadap pndai smpai munth pntai..ok2 feel dier lain act..ni lg best sbb ade..ok2..pstu g breakfast kt area2 TC..ge pasar dkt2 kuantan sbb aku nk beli bunge n budk ni siap beli bunge utk aku..oh sweetla awk..haha..tp2 1 kuntum je -.- dem! xlh bla bg dlm krete malu aku je sbb dpn dorang n bg 1 kuntum..haha..bersyukurla ckt wlwpn x romntk!! haha..amk brg aku tglkn kt terminal then bru anta kami g uma emel..

1 malam tdo uma emel..uma emel not bad..nice :) mlm 13 jan tu mak emel bwk ge kdai yg ade brg aku nak utk decorate..fmly emel ok..mak emel comeyl..thanks makcik!!sgt2!! sbb tlg bwk ge beli brg utk decore :) tpkn..mak emel masak itik aku x mkn..siap roasted itik..aku dh teln airliur tgk sbb aku x mkn itik..-.- ble tye mama,op kos mak aku makan!! oh mama knp adk x extreme cm mama..mama siap ckp itik msk rendng sedp...-.- aku dh...err...adk emel siap ckp.."tak matilh..mne ade racun -.-" ok2..haha..wani siap try lg..sng cite g uma emel cube bnde baru tp aku xnk..hahaha...tye mamat tu lgla,siap ktwekn aku...cis..siap ckp "nnt i nk u msk itik utk i and kite mkn sme2 k" oi mmg xlh!! konon mkn itik je kn ckp cm tu sdgkn x..siot mmt ni..buat pesanan kt emel, "pesan kt emel i nk itik mak dier msk" cibei! ayt ngnjing aku! pstu mak emel suruh aku try buah nona..cre mak emel ckp cm mama aku "cbe try...sedap" selalu klw mama aku ckp cm tu aku akn tros try..haha..mngkn mama pembakar somangt ni hah..tp aku xmkn...pelik..asl aku x extrme..haha..

mlm2 kebulur,ngadu kt emel trun bwh pnskn burger n mkn roti..knyang,siapkn keje aku n on9 free..haha...pstu tdo..esk bgn pgi,jln2 kt kdai area uma emel..best kot jln kt kdai konoi gn teluk mnja..mcm2 ade! klw ade kt jb mmg aku rse..ilangla aku..pstu ptg tu,parents emel anta ge terminal..budak tu da terpacak tggu kt terminal..jmpe aku jp..pstu dier pon balik sbb ade hal...ge mne nth..kesian dier ge jauh2 smte2 nk jmpe aku jp..atleast 1 mlm spend time gn dier..:) thanks. tp kesianla..smlm dier xdpt kua gn aku pusing2 kuantn..nnt jmpe lg ye..ym n vodoo ade.

smpai dungun ptg lepak mcd jp lapo..pstu balik uma...oh mish u.yg pntg,terbaik g Kuantan..

bosan mnunggu budak tu beli mkn lmbt..muke keletihan..agk2 ble org nk ckp aku umo matured ke kan..nk perasan tua ckt..haha..asyk2 "sekola tgktn bpe -.-" ah xkeshla mne2..muke mude ati x matang okla tu..ahaha..knelakn..xpe2..aslkan muke sndiri bkn muke org lain cptaan tuhan gak..(xpe ayt suci..ingt azam thn ni..haha) yg pntg aku cool XD

muke control sume aku je poyo..haha..emel kau macho..haha..

dah mule aksi poyo!!haha

hamik kau -.- malu aku nk tnjuk muke aku cm ni...eh...relaxla..cntrol cun je wt pe..xpe2..yg pntg nnt aku kawen jgk bukan aku x kawenkn wlwpn buruk mne aku skli pon :) yg pntg ni DP fb aku..haha..xlh bla..

ni la aksi kami di Kemaman kopitiam..ape kami kesah..ceh ayt poyo..