✘O✘O
about entry follow home

jiranku :)
Ahad, 22 Januari 2012 • 1:59 PG 0 PANDA



yup kali ni terasa nk wt entry psl jiran2 aku..

dulu mase kecik2 ptg2 kre wajibla lepak2,main2 gn dorang...antaranyer main lumba lari,cikgu2...ape sume..
buatnyer kalau x ge main ptg tu rse cm x best..
kdg2 tu pnh gak gdo bodo2..kwn olok2la..kelaka je..
wlwpn berbeza umo,tp rapat..
lps tu balik sekola sme2..n x lh bla,aku mse kecik2 pnyela tkot tgl uma sorang2..nas,zika gn zarith yg temn
pstu sek nk sek men,sume ge skola lain..ade yg sme skola,ade yg tak..so jarang jumpe..
selalu selami suke2 bersama..tp kami jugak ade duka bersama..
kami kehilangan org yg tersyg antara kami..
mule2 arwah nabilah..lps tu arwh siti...lps tu arwah zurina..:")
zarith hampir meningglkn kami..alhamdullilah umurnya pnjng..Allah maseh bg kesempatan utknya..kami syg kau zarith :)
kami dah semakin kekurangan..namun maseng2 still meneruskan idop..keja ape yg ptt..

sekarang,
maseng2 dah dewasa..ade hala tuju maseng2..
and maseng2 dah berubh..what i mean is style dorang..rupe dorang
ade yg da brisi..ade yg semakin cntik..and mcm2la..sume lain..
ble lepak sme ape jd ek??mesti ade awkward moment lg2 aku..hehe
sbb ape??aku jarang lepak gan dorang..aku ddk je uma..n aku stdy jauh..haha
kalau borak pon kt fb n twitter je..tgkla..kalau rse nk tego (ade lak cm tu aku ni)
biasela..bile da dewasa,mmg cm ni kn..klw jmpe pn in majlis jiran wt je la kn..
tu pon wt cm x knl...mmg adatla..haha..
tp korang,tringin nk lepak kua gn jiran je..haha..
xtaw cm ne rupekan...
anyway,rndu time mse kite kecik main sme2..
rndu sume tu :)

see..yg ni bole thn rpt jugk mse kecik..main sme2..ok introduce..

1.acap,uma ats sekali...klau msok lrong uma aku msti jumpe uma dier..anyway,dier style ok..dlu kecik2 ske gak lepak gn dier and dier pnh cubit aku smpai ade beks and drh..haha..kelaka kn mse kecik..skrg ni aku tukng like status dier..

2.shafiq..dier ni sempoi smpai skrg..rjin bork gn dier kt twitter :)

3.otek..dr kecik gelar otek..dier jrng lepak gn ktorng mse kecik..tp kre join jgkla jiran seperjuangan..haha..fyi,mak aku klw jmpe dier msti pngl nme dier and dier akn snym n mak aku ske je ckp aku gn dier T_T

4.zarith..untill now and ever..hehe..still bole gak cntct dier..wlwpn aku bz ckt..nk ajk kua tp aku je x lh..why bebeh why..huhu...dier ni lh yg ajk aku knl sume jiran2 aku..ingt lg,dier knl aku,dier suh aku amk ketas and dier tulis nama dier..comey klw ingt :)

5.zieka..ye..bole dktekn rpt jugkla..dier sgt rpt gn nas..zieka lawa skrg gn style vogue dier yela..fashion designer tu.. :) tp kau still keding cm dlu..:D

6.nadeeya..mse kecik,aku slalu main gusti gn dier..kalau nk gusti dierla jd lawn aku..haha..ble dier da besa,tgk makin comey :) ikot jejak nas..

7.iya...dier ni skrg makin montel n chubby..tp lawa iya ni...ikot zarith gn arwh kak ngah..ingt lg iya pnh temn aku balik skola sbb ade org ikot aku..

8.nas adura atau dora and asha..nas sgt baik...rndu nk lepak gn dier cm kecik2 dlu..nas sgt tabah ornyer..tp dora...kau keding!! haha..jht aku..

rndu korang sume :)