✘O✘O
about entry follow home

lagu fool utk u olls..kih3..
Sabtu, 7 Januari 2012 • 2:00 PG 0 PANDA


everybody fools-evanensence

Perfect by nature
Icons of self indulgence
Just what we all need
More lies about a world that

Never was and never will be
Have you no shame? Don't you see me?
You know you've got everybody fooled

Look here she comes now
Bow down and stare in wonder
Oh how we love you
No flaws when you're pretending
But now I know she

Never was and never will be
You don't know how you've betrayed me
And somehow you've got everybody fooled

Without the mask, where will you hide?
Can't find yourself lost in your lie

I know the truth now
I know who you are
And I don't love you anymore

It Never was and never will be
You don't know how you've betrayed me
And somehow you've got everybody fooled

It never was and never will be
You're not real and you can't save me
Somehow now you're everybody's fool

ha..lagu ni mmg tuju utk korang...koranglh fool..spe suruh klik entry ni..x psl2 kne fool..hehe..klw korang fool,aku pn fool kn sbb dgr lagu fool..hehe..jgn mrh..xdela..aku gurau act..tink tonk mmg cm ni (ayt akk aku) ngeh4..dh malulah tu..germ x?? hehe..rse nk bg kasut kt aku adelakn..sorry..kih3..kalau x merepek dlm entry aku sndiri mmg x sah..tringin rse nk wt entry yg agk seyes cm dlu tp mlsla..hyper best..

lagu ni bagi aku best beno..rock!!haha..bgs nynyi bile tension..kalau sediakn ape2 kt sekeliling aku mmg aku hncurkn..haha..kire cm g-dragon dak comey yg ske hncurkn barang mse wt konsert..ngeh3..nama dier je kua..haha..

lagu ni bg nasehat kat aku gak..cm aku xlh ske2 judge org..wlwpn tuhan cipta semua manusia ni sama cume ade kekurangan n kelebihan..aku dlu mmgla ske judge org..smpai skrg pon ade gak la sisa2nyer..sbb ape aku xlh judge org sesuke hati,sbb aku pon bkn betol sgt..pnh buat dosa..ingt tu ye..ngeh3..aku pon beringat utk diri aku jgk..nk kne ari2 org nsehtkn aku spye beringt..dh cm shin chan dh aku..haha..tp,aku xkte aku ni baik giler innocent ble ckp cm ni..cume aku ske pura2 innocent dgn ayt sucinyer tu iyela..haha..tu mmg aku sbb hobi..uish! xpe aku ngaku n aku benonyer gh cube memahami lg..mklumla..x msok sekola english education sbb tu la x bpe nk pndai english beno..phm pon ckt2 je..haha..aku phm mksd pn berdsrkn MV pstu tlg nynyikn je..haha..

pndai nynyi tp jgn x phm lirik ye..kne ingt spye x berlaku cm lagu bruno mars yg it will rain tu..nynyi je..tp x thu mksd trsirat..muahaha..(aku pn kdg2 nynyi ske2 wlwpn dh phm lirik..haha)