✘O✘O
about entry follow home

farewell nikdut a.k.a nikky :")
Jumaat, 9 Disember 2011 • 5:15 PG 0 PANDA



ok..kau nk ge s.p.a dh kn...spt mne yg kau harap2kn...alhamdulillah berjya jugk...ni aku dedicated entry blog kali ni utk kau..tp xnk pnjng2..haha..kau penh jd kawan aku bestie aku..penh gado main2..penh gado betol2..stndrdla membe..x sngke kau kuo aku rse cm ala..spe aku nk bahan nnt?hikhik..bahan pekgi x syok...kre sng cite xlh trime ko kuo..haha..sedih kot...xpe2..take cre ok kt sne...jgn lost contact if kau xnk lost your head..

first kenal kau yg aku ingt : aku kenal kau dari jaket hitam yg kau selalu pkai tu kan..aku tgk lawa..n mlela aku berangan nk taw ape? "kalau bf aku pkai mesti hnsem" cm tu aku bygkn..almaklumla sem 1 ade bopren..tp kesian kau..ak knl kau dr jaket..haha..pstu kau buat senyum kambing kau tu..err...xnk komen psl tu..haha

pstu klw kau ingt kau suruh aku belanja kopok lekor kat pntai..tp aku suruh kau ckp gan aku sbb kau pyh nk ckp gan pmpuan..haha...-.- kau selalu mnx belanja mcd n aku belanja apple pie free add on..untung..smpai skrg kau x blnje aku balik..kn3..jgn lpe..

ok kalau aku cite rse x abzla kot..tp yg aku ingt lg kau fuck supra..sbb dlu aku giler supra psl mmt tu..haha..



kalau bole kan..mngkok ni nk buat cm ni au..ape ke bangangla..haha...pnyela xnk rse feeling yg x ptt ade..

pstu kt kelas mule la kje giler aku ckp kt emel.."nik mne x dtg ke...hahaha" pnyela xnk rse sedih..angp ko xdtg je..haha...xpn tlg wt kau wjud dgn tnde tgn kehadirn kau..haha..kre klw cm ni..bole biasekn diri au...haha...phm2 mksd aku.

p/s:taw x kemachoan emel jatuh ble kau ucap farewell ok..n keayuan aku jugk jatuh ble kau pegi...wah gitu!sumph dow..xpnh aku rse sedih cm ni kt membe..