✘O✘O
about entry follow home

soalan yg ditag tag tag..:D
Rabu, 2 November 2011 • 4:15 PTG 0 PANDA
time kaseh eyqa razak sbb tag saya..muahaha..aku mmg pantang tgk blog org yg ade soaln tag tag ni..ade je aku nk jawab utk hilangkn bosan..sekli dah jumpe..wahh..best2..meh..lets check it out dude..

First : The Rules.
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about 'YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS' YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WILL ALL HONESTLY) have tagged 11 people.

11 perkra berkenaan tuan ambo..haha

-kalau bab tido bg je la kt dier..
-suke makan..tp bdn kerempeng je
-seorg yg kepala x bape nk giler.
-suke sgt wane pink n purple smpai membe pon kompius
-suke abzkn mase dpn laptop dier
-suke sgt kat seungri bigbang
-kalau bab ketawa bg je la kat dier
-fyi sy blom berpunya tp sy milik pnoh oleh keluarga sy :)
-tringin nk beli patong android hijau tu
-tak suke main msg sbb pemls nk msg2 ni
-seorg yg kedekut and pemalas..hahaha..

nah..amik kau...

ini dia soalan exam blog yg telah di tag oleh atiqah razak :)

1. siapa lagi penting, bf | kawan?

okey..bab ni..as usual..korang pon taw aku dah single..sudah tntu aku jawab kawan2 aku :) kalau aku ade bf pon aku ttp akn ckp kwn2 :) so kalau spe2 nk diabaikan olh aku meh lah jd bf aku..jgn nk mrh2 kalau aku abaikn ko..muahaha...giler

2. anda rasa anda cantik?

opkos...haha..xdela..tp anugerh tuhn semua cantik..haha..ayt dier mncari publisiti murahan..haha..aku cute2 je :P

3. benda yg selalu anda buad?

utk cuti sem ni..on9 25jam 8 hari..makan..masak kalau rjin..tido..kems2 uma..ha..cm tu la kot..

4. antara handphone dan laptop, mana lg penting?

nak ckp dua dua bole x?haha...hp bf aku iaitu mr x saya..laptop bff aku..iaitu miss aceria :) tp skrg aku more prefer my lappy :)

5. lepas anda habis sekolah dulu, ape yang anda nak?

sy pkr x sabo nk smbng blaja..haha..nk kje x dpt..

6. anda suka berjauhan dengan bf\gf anda?

umm...dulu mse ade bf..redha je la berjauhn dgn dier..tp org ckp..berjauhn tu satu kebaikn..tp aku tgk keburukn je..haha...

7. haiwan ape paling anda geli?

8. upload wallpaper yg anda guna dekat hp sekarang


usah ditanya..lipas lah jawabnyer..euw..aku taip pon dh naik geli..gan cick..

9. anda single atau dah ditaken?


opkos sy single :) and not available utk laki yg nk mainkn perasaan atau juz nk ske2 lpskn nafsu..aku bkn bosia korang nk wt cm tu..

10. ciri" lelaki idaman anda?

kalau aku list mmg xkn abz..lets be secret can i??tp taste aku mmg high class..muahaha..sy seorg yg memilih..

11. anda seorang yang suka kepada fesyen?

opkosss...suke sgt tgk fesyen skrg..tp blm brani nk cbe..gh cr fesyen2 yg agk sesuai gn diri sndiri :)

dan..11 org yg akn sy tag..adalahh....

1.makcik fikin :)
2.bella :)
3.aida :)
4.pekgi :)
5.zarith :)
6.cik ayu :)
7.budak anis ngokngeks :D
8.yam a.k.a rie :)
9.nadamy :)
10.aliff :)
11.fatin solihah :)

sori korang kalau soalan kat bawah ni merapu merepek..hahaha

1.apa keje anda buat sepanjang hari ni?
2.lagu apa yg terlintas dipikiran anda skrg?
3.lagu apa yang anda suke sangat dengar?
4.anda buat ape je bile on9 selain bukak fb?
5.anda lbh pilih kawan or family?
6.habit apa yang anda tak boleh ubah sampai skrg?
7.kenangan buruk dan manis yang paling anda ingt sampai skrg?
8.kalau parents anda kaya apa yang korang akan buat?
9.perangai buruk anda?
10.azam anda untuk tahun dpn?
11.kalau anda shopping benda apa yang anda teringin sangat nak beli?

ok dah...aku pon blur soalan ape aku nak bubuh garam n gula..haha...sila jawab dgn hati yang tenang dan selamat mnjawab..haha..