✘O✘O
about entry follow home

this is how me and my family celebrated my birthday :D
Selasa, 4 Oktober 2011 • 11:45 PTG 0 PANDA
saya celebrate mase awal bln 10 :) see...xdela meriah mane...yg pntg happy disamping family tercinta yg selalu ade gan sy ketika sy suka dan duka especially mama saya yg sentiasa ade and sudi dgr bile saya ade masalah ke...cume mslh bodo je x ckp..haha..ok2 stop...so tgk je la pic ni :)


lilin tu memainkn peranan penting ok...kalau aku ckp umo aku 10 tahun ade je caye..awet mude ok :) dan saya lah si capang tu :D



dorang yg heppykn hari saya :) si comel tu..sgt geram :)

bersungguh2 potong kek...haha...tgk tu si gondol..muka taksub..haha...si uminyer..mmg perasan gorgeous selalu...haha *matiaku :D

aku sebenarnya tak reti potong kek...haha...lawa sgt kek ni..cm ne nk potong kek kawen nnt? (ade ke smpai ke situ lak aku pkr =.=)



si comey ni taksub tgk nama blog aku yg tersergam indah tu..haha *perasan

aku rse tak kebulur...sbb before sambut ni aku ge majlis kahwin kwn abg ipar aku..haha..ge sne amik nasi mngunung...haha =.=

acara potong kek :) haha..sume pegang ready nk ciom aku...haha..


tgk abg ipar aku..leh tdo sementara nk tggu start..haha..terok (kompem akk aku bising sbb msokkn gamba laki dia gah tido)

bdk kecik yg rse x iklas je nk ciom aku...haha...how dare u que =.=

meh kite spotkan budak kesian tu..haha..umi gan walid dier bersuap-suapan..yg ank kt blkg tgk je..haha..


makanan yg dimasak utk hari jadi saya..nasi beriani,aym msk merah,arca nenas...n air bandung..sgt sedp...hadiah...dr mama :) tq mama...chef the legend kt rumh tu mama sy la..smpai tkot nk msk =.= kalau ckp cm ni mama mesti ckp "kipas je lah keja kau kan" betol pe ma...bkn kips pon...aircond teros...oh terok aku ni..haha :D and FYI,sy yg susun sume ni..rajin tak??haha...(perlu ke mention?)



kalau nak tempah kek tempah lah dengan saya...haha..apakah...lawakan akk aku amik shot gambar ni..walaupun camera dia da wat hal tp maseh bg snap yg ok ma...


so this is the cake...oreo chesse cake..yummy! sedap ok...hadiah dr akk aku..sis thank you..kek ni sgt sedp n rse syg nk mkn :)

happy besday to me...happy besday to me...happy besday to me...yang ke...tuuuttt...
(perasan mude sgt =.=)


lps je sambut..ptg ckt ge jusco tebrau..ohhmygoshh...tmpt tu sgt tragis buat sy...namun dgn hati yg kental ni..kne pergi jugak sbb dpt shopping...wiii...tq sis belanja baju n sua jean baru..:D hehe..sbnrnyr nk ge jusco sbb nk bli sua keje dier tp x jmpe sbb xde saiz dier..tu la tinggi cm galah spe suruh?haha..lpe lak nk amik gamba hadiah dr mamalong..mamalong bg beg yg sy nk beli sgt2..wlwpn x dpt ape design beg yg sy nk..tp beg tu cntk bg sy..auchhh...x saba nk pkai :) nnt sy akn amik gamba ok :) bye...

p/s:dowh....aku x smbt besday aku gan kau pon aku x rse pape lah..sbb aku ade family aku..Capital L for you and MORON :)