✘O✘O
about entry follow home

lets hangout with da boys :D
Isnin, 24 Oktober 2011 • 2:21 PG 0 PANDA
hari ni dapat kua gan the boys iaitu yasier,zul n ehsan..membe kawan sekola aku..lama dah tak kua gan dorang...huhu..kejp je dpt hang out dgn dorang ni sbb zul dr kol bpe ntah dah kua sbb anta ayu balik kpm..ayu pon nk jmpe aku tp hp aku btry mampos..dier msg aku x bls so dier jalan je la..haha..aku bru sedr hp aku abz mse bgn..nk tau aku bgn kol bpe? 2.48pm...terrrbaikkk...haha...mane tak nyer..tdo subuh hari...nah..tu lah habuannyer..biaselah...tgk movie korea pstu lupe nk tdo..thanks emel..nnt aku amik movie lg eh...tdo lmbt2 lyn korea cuti2 ni sedap gak..biaselah hidup single tak de gangguan best doh...ape yg kite wat xde yg nk mrh ke sebok..haha..mama dah mals nk mrh..lg2 mama gah sakit skrg..kesian mama..xpelah ayu..nnt kite jmpe ok..yg aku xlh bla ayu cuti 21/11 ha...molek boh..aku da naik sehari bru they all cuti..dasar kpm pnye jadual amat mnyakitkn hti kn..haha..nseb aku dah xde bf kat kpm tu..sbb tu dier lari...madah cuti x sme..x dpt jmpe..so ex bf gth and ge main jauh2 nuhh...

ok back to story..si yaser yg ajk n trkua idea nk ajk aku kua..ge jln2 katenyer..so aku gan sepantas kilt siap smbil biarkn on9 lappy tu..haha..yg si zul dah memekak suh siap cpt2..haha..pdn mke kne marah gan ayu..ingt! aku mate2 ayu au..kau wat slek gan ayu aku repot..tp xnkla..kesian lak tgk korang gdo kang..eh melalut lg! haha..pstu dorang amik aku kat uma..zul yg drive..ge smart jmpe ehsan..port ehsan biasela..tmpt bisnes dier..kedai jamu..dah lme x jmpe dorang ni..pstu dorang ajk lepk mcd..aku pon ikot..

zul ckp gan ayu ge minum2 je..haha..cian ayu...nseb aku x updte status "on9 di mcd" pstu ge mcd aku melantak order cm biase kalau dah lapar..bubur aym large + chicken mcnugget meal trmsok air n kntng..ni sume gara2 kat uma lauk x sedp..ngeh2..nseb korang ajk kua..aku je yg melantak..dorang order simple je..papat order mcflurry je..tu pon pnye lama dier pkr nk order hape..kelaka kau ni..haha..ehsan pon mcflurry n air paip eh sun?haha..pstu zul kentng n coke..yg si yasier bedal kentang zul n aku pstu kte sedp rugi x order..adoii..sabo je la..haha..

and plus keje aku mngonline tp zul marah sbb ape aku on9,mmg ape yg aku mkn xkn luak la..haha..sengal la korang..terbantut aku..dgn dorang ni kua nk kne cpt je..so aku bg hp aku kt dak2 ni yg nk on9 kan..mseng2 borak..kesengalan mase sekola mseh simpn smpai sekarang..korang mmg kelaka cm dulu..haha..yg xlh bla si zul ni blh ckp refill kpd repeat..haha..berdekahh..dier nk refill air pon malu..potong kemaluan kaulh sne nk malu bgai kan..haha..aku mule2 dgr dier ckp repeat air aku rse cm pelik..yg bingai aku ikot je ape dier ckp smpai ehsan ckp "bukan repeatlh zul...refill" hamik kau...geleng kepala aku tgk..bedekah je...takpe zul..nnt nk ge mcd kite REPEAT air bkn REFILL taw..haha..kelaka kau ni..BI bahlul lg..x ubh2 cm dulu..

then mak ehsan dah pngil suh handle kedai..so masoklah dlam smart balek..kejp je lepak mcd..gan si papt kelentong awek dier..macam2lah korang..haha..xlme bpk zul call suruh balek sbb dr siang kua x balik..haha..xpela zul..pstu dorang anta aku balik..btw zul!untung kau dah ade wasiat kreta..siap ade nme kau lak tu ye..so cpt2 amk lesen..ayu dah ade lesen cume x bawak kereta kau ble lg nk amik lesen?jgn smpai ayu mati katak sbb kau bawak ank dara jalan gan xde lesen...hishh kau ni..ni kalau mak aku tau,mmg aku rse dier rsau kalau aku kua gan kau tau..haha..xpe..lekk luu..

and ade ckt2 pic yg bole dikongsi bersama..haha..tp pic aku sorang je..dorang amikkn..

eh yg ni pic aku..haha...sblm ge dan seleps...korang nmpk x pic aku pkai tdg cm muke aku ni two face kan..yg gelp jahat..yg nmpk trg baik..haha..-.-

tgk muke pon da cm ape..cm muke cct je kn -.- haha...tgn kau seboklah yasier..haha

muke gelojoh makan..taksub betol kan..haha...muke candid..xtawlah si ehsan suke2 je amkkn..haha..

kalau x si papt ni ajk ge jln lg..tp zul lak x lh..huhu..tak pe..nnt korang kate kamis ni eh nk kua...cun..dah lme x jmpe classmates dlu..wii..:)) tak saba nk kua gan korang..(akn diupdte and snap2 dgn dorang ke kn...)

and last muke aku sndiri..

hitam kan?kan?sy x cntk mne yg korang sngkekan..edit je pic tu...wuhuu...ape2 je la..yg pntg aku happy...

p/s:yaser!aku nk pic ko yg amik mse kat mcd tu...yg pntg aku nk gmba aku yg cndid ketawa..cantikla aku tgk..^^, *puji diri sendiri