✘O✘O
about entry follow home

holiday?rest day?or should i call my bored holiday =.=
Sabtu, 15 Oktober 2011 • 3:48 PTG 0 PANDA


yes...saya sudah mula bercuti ya...ngeh2..ddk uma..blm kua berjalan mne2 lg...bosan gila...balik2 broadbnd aku kne block sbb x byr..gila lah aku gne broadband aku..taw x bpe bill dier..dah rm130+rm67..mne x nyer..aku purchase booster pakej je kje..dah abz quota tu xyhla nk gtl2 nk purchase...hehe...sbb ape aku cm ni sbb aku byg konon lh dpt duit insentif makan...aku lpe dah nk ujung sem mnela dpt..harapanlah kan...x psl2 total jd byk cmpor gan broadband aku yg lme x byr dah rm111..smlm bru bayar rm68..haihh.,..byk gila..x pasal2 mama kne byr on behalf aku...lalala..

so skrg brulh dpt updte my blog blog yg hampir berabukk ni..hehe..mse my bb tu kne block kje aku ngadap cite korea..abz aku katam citer secret garden..oh cita tu sgt bestla jgk...romantic..ngee...x cm snow queen..sedih plus romantic..hehehe...pstu lps dah abz cite tu aku tgk boys over flowers..aiyoo..bru smpai ep 10 je..mama pon kesian tgk aku ngadap korea je..dier x nk aku jd otak korea so dier byrkn bill broadband akulah..n skrg saya kembali berbloggingla and berfb..wii...suke ok...dpt isi msa lapang dgn hobby faveret sy :)

ddk uma bgn tido...ngadap lappy...makan..mandi....tido...cm tu la hari2..bosan kan?ape?keje?cm nak cari sbb maktok pon nk ge kl..aku nk ikot tp dier nk ge awl..so mlsla..hehe..kesian SA kalau aku ckp aku x jd naik...tp mamat tu hape peduli..bukan dier kesah..xde perasaan mmg cm tu..haha..tgkla cm ne..nk cr kje ke x..cm mama n kakyan ckp membzir je kje sebuln..abz tu dr aku melanggak...mama pon selalu ade masalah kewangan..naik sem 3 ni nak byk pakai wet..lbh baik aku cr kje ke kalau aku rjin gan jun la..adela ckt wet..lh byr habis bill broadband aku..malas nk susakn mama...kalau akk aku taulah mama byrkn bill ni mmg mati kne bebel =.=' bila duit nak trun dr langit??hahah..mmg harapann

result sem 2 pon nk kua mse 4/11 nnt...uma sewa plak bln 11 ni baru dpt tau beritanyer..hrpla semua berjalan lancarkn..aminn...so smntara tggu semua tu watla pape yg ptt...arrangelah mse anda..dah ddk kat uma x reti nk gne skill kau??ape dier tu??masaklah,...haha =.= xtaw asl..sbb aku gentar dgn chef the legend of rmvilla...who is it??mamalah..hehe...and nk ckp..tgn aku gatal nak main boling ni..weehhooo...setelh sekian lama ini yg hamba tunggu selama ini..ok tggukan kmunculannyer...hahaha..skema lah kau...

ok pnt bebel..bye :P