✘O✘O
about entry follow home

final exam is DONE :'(
Jumaat, 7 Oktober 2011 • 12:39 PG 0 PANDA

ye..hari ni baru habis final exam..last paper htf165..omg...sgt susa ok...overall semua student ckp susa paper tu..sgt tak sngke..ntah ape2 je aku jwb..aku stdy pon smpai chapter milk,.,tu pon da naik muak..kre aku x abz stdy sbnrnyer..(tu la honeymoon sgt kt uma) htf165 ni ade 19 chapter..mmg byk sesgt..acane tu kan..huhu..smlm pn tdo kol 4 pg..stdy hard..konon...haha...wt note tp nth ape je aku ingt,.giler kot,..otk celaru..gn stdy smlm gan ima bkk ft island..amk kau..esk jwb otk pn ade lagu ft island,..,gan ima2 skli..haha..=='


x nmpk cm muke stresskn??ape korang taw..ni gak slh satu utk aku spye x trlalu stress..pgg kets htf165 skli..haha...xlh bla..tuhn je taw ape yg aku gh pkr mse ni..smpai terhasillah gmba ni..ayt dier xlh bla..

yg tak bole bla..ge exm td aku tersgtla blur..tbe2 kosong..cm x bce pape..smpai aku jd cm ni skli..terok yg amt..smpai aku bwk msok nota dlm dewan..gielr pnye sewel..aku pgg kt ketiak smpai nk ddk bru aku sedr,..tu pn si sabri tegur pn aku wt dang..nk ddk brula kial2 kua kn nota..haha...abz je exm amk kau kne ktwe gan membe aku..si sabri siap perli..tq sab ==' xtawla klw mama aku taw..elak dier geleng kple je ble dgr..sbb da trok sgt ank aku ni..pg tu pn da kelm kbut nk g exm.paper last aku ske sgt wt hal..da la sem lps paper bel yg last..mlm tu aku bole tgk citer korea..x ke bingai aku =='

sng citer sume aku jwb dlm tu hentam je..seyesla..huhu..xtaw nk ckp pe..tawakal and redha je..tu pn lps exm pnyela pkr cm hape,,,ya allah...sbr je la..tu pn ade yg x siap..syes nthla.,.lps ni kalau re peat peat peat xtaw nk ckp pe..lps je jwb aku ckp cm tu "sumpah aku tuut" sume membe aku da mrh..haha...guys aku xlh nk wt pe..cm ape yg miss ajr aku ingt ckt2 je (tu la spe suh main wifi kt kels..kan da..) ops kantoi lak,..spe suh ltk kt blok yg sng dpt wifi :p bodola aku..ha..ni la BALA yg dpt..pdn mke kt diri sndiri..jwb sndiri la..

tp seyes aku x rse pape lps exm ni abz sbbkn paper ni..aku sgt2 rsau ok..kalau x,aku rse aku happy and sgt rse lega giler...tu pn aku wt2 xnk pkr je..klw pkr je mmg naye aku doh..hurmm..xpela..sume ni aku tggung sndirila..pndai wt pndai tnggung..bak kata duwa "kalau boleh repeat rmai2 sem dpn" sengal giler ayt dier..mmg tak bole blah..haha :D tp aku mmg ske ayt tu huhu :p so korang tgkla muke aku ble da abz exm..


beza kan muke ima gan aku lps jawab exm..tu muke tak puas ati and tak rse yakin gan ape dier jawab...aishh...seyesla xtaw nk ckp pe..muke puas ati aku lain..mmg aku akn bg giler2 sewel btl..haha..so tggu final exm next sem aku wt prangai pe lak kan...wuhuu..=='


see you in my next entry (^^,) *chewah!

p/s:tu la lain kli lngkh knn mse msok..bce bismillh sblm msok n nk jwb....kn da pndaila ko tggung..ko yg wt hal..------>otak sgt2 celaru and blur smpai lpe ape yg aku wt slalu mse nk jwb paper2 exm yg lain