✘O✘O
about entry follow home

debaran kian terasaa...aummm...debar mak ni...
Isnin, 31 Oktober 2011 • 6:56 PTG 0 PANDA


debaran kian terasa...
hati semakin kencang...
hati sering gundah gelana...
waduhh...bikin debar hati den ni..

haha....sume ni sebab hari nak dapat result semakin hampir...cm aku cakap kat korang..result uitm akn kua 4/11 ni..bermkne jumaat ni jgkla aku akn dpt result..takot siott...umm...and da pkr jugak ape paper yg aku repeat..haha -.- opkos htf aku rse..takot woo...mgt 50-50...xtaw nk ckpla...tgk je la..harap2 ade pningktn amin...target pointer sem ni 2.5..xpela..ckt2...insyallh...kalau dpt pointer lbh ape yg aku target mmg aku sujud syukurrr...tapi kali ni dapat result aku on9 dkt uma akk aku sbb aku tdo uma dier..wuu...debar siot kalau pkr..kalau x aku rse exctd..tp exctd berdebr2 ketakutn...lain mcm excited aku ni...

tp kire oklah...aku tkot jgk jauh gan mama ni even uma akk aku je..ingt nk wat suprises kat mama ke ok gakkn...tp bwtnyer x ok ke sedih gak kn...umm..jgnla pkr -ve kan...tp takot gak...dahlah mata kiri aku belah bawah gerk2..org ckp nak nages..tp sebab ape???aku dah kecewa lama dahhhh takkanlaahhh...(tbe2 ckp cm ni teringt lak aku tpon mamat tu nges2..benci btlla...) umm...harap2 xde pape kan..aku x nk kecewa kan mama...umm...gementar jgk..

tp kalau ok,aku nk plan gan akk aku nk suh wat suprises kan...ngee...aku gan akk aku suke wat suprises utk mama smpai mama xlh trime..haha...mne x nyer..akk aku idea mmg jht berbnding aku yg ade ckt belas kasihann *chewah! insyallah..harap2 xde yg mngecewakan hati..tp kesian mama lh..tbe2 dpt berite buruk dr akk aku lak..ahahah...mesti kepikiran dr tmpt kje..mana aku nk cmpak ank aku belaja lps ni..tp agk2 bole x ckp kt mama "mama nk masok kpm bnda melaka bole x?" hahaha...giler sengal...x kuase aku...uitm tmpt impian blaja yg aku nk dr dulu...aku xkn sia2kn..insyallh xde yg mngecewakn kan :) aminnn...

tp akk aku x taw aku akn dpt kptsn jumaat ni...haha...suprises utk dier..insyallh kalau ok nk plan something gan dier..aku akn bgtaw pgi2..siap sedia aku akn jert secre snyp and lompt2 cm berok..haha..tp kne kawal sbb uma org ni..haha..aku xdpt bygkn cm ne nseb aku jumaat ni..umm...rsau kot..bole x nk dera diri sndiri kamis ni x nk makan?sbb rsau punya psl...ahaha...seyes doh...rsau wlpn 4 paper je pon..bkn sng nk skor..sem dpn lgla..rumit sume subjek dier..xtawlah nk berangan nk dapat dekan list ke x kn..haha..n xtaw ble nk berangan cm tu..wahahah..

pstu jumaat ni mmg aku sebat akk aku suh blnje aku kat pc fairlah..mnx macam2 lh?muahahaha...bior dier xde wet nk ge puket jadah tu...lalala..sori sis..elak aku ckp cm ni xdpt brg dr puket..haha..ok...insyallh kalau ade berite gembira di pagi jumaat yg mulia ni..aku akn segera update blog berkongsi dgn korang sume..:) doakn aku dpt keputusan yg terbaikk..usaha aku untuk kedua kali di uitm ni moga2 ia mndatangkn hasil yang baik..amin...aku akn bg keputusan yg terbaik utk mama..