✘O✘O
about entry follow home

motivation :)
Selasa, 20 September 2011 • 2:16 PG 0 PANDA

now aku suke motivate spe2..cm ble aku motivate org..xkrela motivte ckt2 je pon kn...haha..aku akn motivate diri aku jugak..aku x sngke aku pon leh bg cdkt cdgn aku kat membe aku thumbs up utk diri sendiri ok...b4 ni aku xdela cm ni...like what i had said before..pengalaman mematangkn diri kite sndiri..yup..thats true..n also peredaran masa gak..smpai bile kite nk pkr cm budk2..umo makin lme makin tue..xbestla klw tgk tbe2 pkrn cm dak2..pkr ape effectnyer if kite buat cm tu cam aida selalu sebot kat aku wlwpn kdg2 minah tu suke sgt main2..balik2 ckp aku psycho la mira...haha..wth aida...:D

i syukur giler u tglkn i..thanks 4 the everything.tp sedih ble tgk u pkrn still budk2 x mtng even dh couple gan dak umo ats 1 thn.come on la dude..think twicela..u fcuk off i..tak dpt ape2 ok..so am i yg lg gler fcuk off u..i admit sume tu..tp i fcuk off bersebab n i ade sbb wt cm tu kt u..reject u bgai.that is my life.ok?u still nk fcuk off ex u what i mean is i?go ahead moron :) like who care.u kne sedr u tu macam pijak byg2..u tak pijak di bumi u yg nyata.wow..mcm alien je bnyi..knp i cm ni?u x brani tego i..sbb pe sbb u takot?or u ingt buang mse tego i n ape dpt?like that?jatuh saham u cm tu?ego u x ubh dr dulu ye.hey..kte mkin tue ok..be matured cm dlu u ckp kt i.like i said to my skype status "past is past?i think i dun agree with u dude" then x lme u said "mati" to who?i kan...jgn nk ckp i perasan...i knw that is 4 me.xlme bpe mnt u pdm.sbb pe?asl u nk trase gan ayt i?pffttt...i kat sini juz mampu gelak dgn behaviour u skrg.i knl u ard cm ne.stiap malam gan u kt skype ckup utk i describe diri u.

i am different.mira yg dulu lembik...tak pikir pnjng..tp kdg2 tu cm mira dlula ble ngade2 dier dh smpai..haha..i love to be myself now..bkn bnge diri.takbur ke riak.semua berkat doa aku dekat allah supye cpt lupekn dia n alhamdullilah..makin hari ia berhasil n aku pon bole pkr positif.hey u..i akn doakn u ubh perangai u tu k..:) aku jadi diri aku sendiri..aku tak copy cat spe2..aku copyright diri aku sendiri je..haha..ske rejek2 org tp mse yg sme remind utk diri sndiri jgn jd cm org ko reject tu ye mira..haha..n gile2,sewel2,biol2...cm dulu mseh sme..kdg2 high da...haha..xpe yg pntg aku jd diri aku.

aku bangga ade mama yang sayang aku and selalu doakn terbaik utk aku n memahami aku tp kdg2 aku lak tak paham dia,.haha...n family aku yg syg aku..utk abg aku..brentilh jd bangang..diri dh cool n nmpk matang..tp pemikirn tu kne advanced ckt ye...aku doakn yg terbaik utk abg aku.n akk aku..tlg lahirkn ank rmai lg..nnt kau lh jd umi yg sweet sbb kau giler caring haha..ade mse kau biol..:D ok kau rejek org mira..haha..n ade kwn2 smping aku...thnks korng sudi giler2 gn aku..korng wt aku hepy selalu..Aku enjoy gn korng..xde bf x matilah even kdg2 rse sunyi but kne ingt kite mseh ade org yg sygkn diri kite iaitu vvip yg ade tu :)

bersyukur sgt pd allah yg aku mseh di bg pluang utk berubh sdkt demi sdkt tp solt ade lobng2 :D alamk kntoi...tlg ubh mira..n aku bersyukur sbb aku mseh ade vvip yg pntg dlm hti aku ni.aku bersyukur aku tak hidup seorg diri di dunia ni.n aku bersyukur mseh ade yg sygkn aku.aku bersyukur walaupun aku ditimpa masalah,musibah mseh boleh jmpe jln pnyelesaiannya dan aku tidk keseorgn ketika berlaku sedemikian.terima kasih allah!:')

p/s:diri u yg i knl dh mti dlm diri i.n i angp u mmg dh mti sbb tu slh stu utk i sng lpekn u.tgl kngn kite je yg ade.mngkn sume tu susa i nk pdm n i akn ingt tp i bkn cm u sng nk lpekn sume tu.