✘O✘O
about entry follow home

ini yang saya dapat bile balik jb tau..:(
Selasa, 27 September 2011 • 11:34 PTG 0 PANDA

tu la yg aku dpt...ok2...spt yg aku jnjikn...aku bru smpai jb smlm kol 5 lbh pg smlm..ok cm ni cite..haha..aku bertolk dr sne kol 10.40 mlm lps je abz paper mgt tghari tu kn....so ape expression aku ble jwb paper tu? err..bole la..susa jgk..x sng mne..aku xnk ckp sng..nnt aku riak..hahah..ade lak cm tu kn..ade trtgl..bhg example utk planning 1 je aku tglkn..n mksd esteem n self expression aku lpe tbe2..haha..kre aku dh puas goreng..n lpe nk ltk daun sup n mse da abz..haha..ok lpekn..berserh je..hrp lulus..tgl 1 paper je..iaitu htf..so chaiyokk..um..klw x aku bli tiket utk balik jb 2.30 ptg..tp aku x bli tkot x sempt..huhu..so kli ni balik aku kne bwk balik brg ckt2 sume..kne angkut..sbb mama x amik aku ble abz nnt..so aku ank yg baik aku kne ikot..haha..tp mayb nk balik lmbt..nk jln2 pusing2..dgn membe2 n SA sy tu..haha..

ok ape sbb aku munth...meh aku cite..b4 aku balik aku x mkn bert..bygkn lps je exm tu aku bli nugget cheese n air milo.pstu ble mkn tghari pnye susa aku nk mkn..selalu cpt je aku lpr..tbe2 mse tu aku blur nk mkn ape..bpe jam kmudian bru aku mkn mee sup gan roti planta...haha..selalu aku mkn nsi aym kt situ..tbe2 rse boring..so order lain..

pstu mlm nk gerk yg balik satu bus gan aku alip,abu n emel..yg balik skli wani,amy,ain,bob,sabri,kim n rain..smpaila mlm nk balik aku tak makan...smpai bus stand rse lapa bru ge mkn..tu pon mkn roti bakar 2 set..bg aku mmg tak kenyang..tbe2 rse blur mse tu..yg abu dh suh aku mkn..tp xtaw knp aku mse tu..haha..naik bus mlekn perjlnn..aku rse penin giler..perot x sedp je..klw rse lapa mmg lain au..aku akn bingkas cr mknn..tp ble pkr juz ade jajan..so mmg tak lah..haha..stiap satu jam aku bgn..giler babi ah mse tu aku rse..azab btl..b4 smpai kota je aku dh munth..nseb aku teln munth aku..punyalah aku tekup dgn tgn aku..nseb tak kua semua..2 kali je kua..haha..abz bau munth..nseb munth aku..haha..so x geli..abz cardigen n tdung aku..nseb dlm bus gelp..klw x wt bengang je.tp bengang gak aku ckp gan alip aku munth..haha..mesti dier kte "nyesal tol ddk gan ko" haha..dier ckp xde mnyk angin..klw x aku da bg..sokeyla alip..pstu bole nk bg aku jajan..err..mmg tak lah aku nk sumbt mknn lps da cm ni kn..yg emel gan abu syok cite ape ntah dorang tu kan..haha..siot je..aku mse tu mmg tak amik port psl dorng sbb mnahan skit je kn..smpai nk trun bus pon aku x ckp bye kt dorang..giler tragis aku..haha..trun2 je tros msg emel ckp bye2...haha..

trun bus mama angkt brg aku yg konon byk...mama dh tggu aku mse aku ckp aku dh kt todays..bygknla ble tye mama bert x brg aku mama jwb "tak berat mne pon awk ckp ye la.." aku dh ok fine mama..haha..tu pon da blur rse nk sumbt apela..tkot je nnt balik tak muat..hehe..msok2 je kreta mama ckp mabok ke smpai munth..haha..aku ckp perot x sedp je..pstu citela ape aku mkn..tehn mama ckp perot aku ksong xde nsi..yela mne x nyer..aku klw sehri tak mkn nsi x sah..klw sehri tu ddk blik tak kmne x mkn nsi xpe..ni nk jln jauh tak mkn byk..bygknlah..nk kte bus tu bwk laju xde lju mne..biase je pon..cume jln cm ular sawa tu yg wt aku pening..ke aku dh sebuln lbh tak blik jb sbb tu aku rse cm tu?aiyoo..tak pyh nk overla kn..haha..tp terer gak dh lme aku tak blik jb..sume membe pn xcye aku cm tu..bole thn x balik jb..klw x muke akulh stiap kli cuti msti nk balik..haha..giler pe ==' pstu mama cr sarapan pgi tu sbb pkr perot ank dier ni ksong..tak mkn pape..so mama bliknla roti boom pujaan hati aku..see..balik jb je dh dpt mknn fveret aku..ngee..balik je mkn..tu pon pyh nk mkn..mama suh je aku mkn..nk x nk lps bru bpe jam da munth aku mknla..pstu lps mkn tdo..bgn2 je lega..:) pstu cr nasi n mkn nasi dgn lahabnyer..agk gelojoh..haha..

ok penat merapu..penat merepek..haha..tu je motif nk citer..da dpt hadiah dlu utk besdy aku..iaitu muntahlah..time kasih utk diri sendiiri..sbb bg hadiah munth utk diri sndiri..haha..tu pon nk citerkn..wii...

suke aku lah..blog wa..bukn blog lu der..puihh..<-----agk kasar ye..

p/s:psl bnde ni pon nk cite punya pnjng..suke akulh..sewel pnya org :D