✘O✘O
about entry follow home

i know i still love this friendship :')
Rabu, 28 September 2011 • 2:48 PTG 1 PANDA


macam orgkn kite jumpe kat dunia ni..lagi2 ble aku dah masok uni ni..

ini yg dtg dr hati aku..iklas..yup..this is the best way to described about us.i cant tell anything.so let me just be silence.sorry aku tak cakap gan kau.better aku cam ni..aku tak nak keruhkan lagi keadaan even kau tnye ape sebab and kau nk trgkn semua..kau tak wish besday aku pon tak pe lah..cz bg aku even tgh cm ni x slh nk wish besdy kt org tu..so aku x kesh n x pkse..nk wish ke x nk terpulang kt kau k..kau nak benci aku teros n nk fcuk off pon xpela..yg pntg aku nk kau tau aku tak pihak spe2 even aku rpt gan kau..so aku nk ckp..aku rpt gan dia since dr dulu..bkn sbb dier dh pngaruh aku or something aku rpt gan dier cm aku rpt gan kau..biarlah keadaan baik sendiri smpai semua lupa yang kita sekeluarga penh gado..

aku selalu angp kite juz gado biase2 cm kau selalu ckp "kau tak suke aku kau buang dr frenlist kau" "kau tak suka n benci aku tagged je nme aku" n skrg pn kau ckp cm tu pon aku rse biase and rse gdo biase2 je.. huhu :') so skrg kau jd sensitif aku dh rse lain..dlu klw tak kau ok je and aku ingt lg ayt kau bg rie "tak payah lah nak update psl kawan kita lbh baik kau pdm" kau tau tak hari ni besday aku,aku nages au sbb hal ni..sbb mmg tak sngke even kau tak baik gan aku dpn2 tp rjin bebual dkt im je..kau mrh2 kat aku,aku juz angp tu cm kau selalu suka marah aku cm dlu..sbb kau pon dlu suka ckp kasar2 gan aku..so skrg ni aku juz angp sume tu biase..aku angp aku mls nk tego kau..nnt ble rjin nk tego aku tego..aku kecik ati gan kau..tp aku tak nak ckp..

aku tau geng kau suke sgt mngata org..even kau pulaukn sorng je tp ni hal kawan kite,lg ko pnh rpt gan dier sme2..ingt tu..aku tau kau skit ati gan dier tp pkr..tu kwn kite jugak..aku dh germ sgt gan kau...mcm2 dgr psl kau..aku tau aku pn bkn baik n selalu kutuk2 org gan kau..bkn aku wt entry ni aku bkn nk ckp aku baik ke hape..so better aku diam n buat tarik muka gan kau walaupun kau rse nk bnuh je..aku xtaw spe punce kite jd besa gdo cm ni satu keluarga..aku kalau bole xnk gado..tp ni hal kawan kite sme..ckupla..kita pon da besa..x kmne kan klw gdo sme..jmpe gak...aku juz angp kau wt prangai cm ni sbb kau nk ge spa cm kau ckp kat aku "aku nak kua..sbb org dh bnci aku" xkn smpai cm ni skli aku tau kau ni kdg2 mulot mnyakitkn ati tp xkn smpai cm tu skli..jgnla wt btl2..sbb tu kau wt prangai..ble org da bnci kau,so sng kau nk kua..n ko xyh rse sedih2 sbb tglkn kwn2 kau..n kitorng pn lg halau kau kua cm tu..kau tau x klw kau dpt spa aku bru nk plan gan dak2 kite smbt as congratz ke..atleast klw rse sedih sbb kau kua ge spa tp kitorng puas da smbt kejayaan yg kau nk..aku tau kau harap gak la wlwpn bru ge interview je

n yg kau ckp spe mulekn dlu tp xkn aku nk ckp kau mulekn dlu..smpai ble nk tunding jari..xkn abz..aku knl kau..kau xkn ngalah..ade je alasan kau nk ckp..aku wat sume ni bkn mksd aku kalah dgn kau..kalau aku jahat sgt..mmg dah lme aku maki kau giler babi xkrela fb ke kn public ke hape..mmg aku rse lg perang besa..xde ckp blkg..tp aku diamkn je sbb aku pkr kau pnh baik gan aku.

ckupla tu weh..klw x ske org tu cer kau ckp dpn2..jgn ckp blkg gan geng kau..cer slesai dpn2 kau pngil dier ajk bncng..ckp baik..lpskn sume..aku akn tgkkn je..cm kim pngil kte satu kelas dlu..if sume baik2 cm sem 1 kan ok..sume happy2..

kau ckp hidup dgn geng kau tak mati..ok kau lpe ape yg kau pnh ckp gan aku dlu.kau selalu mrh kalau aku pkr bruk psl kawan cm aku x perlukn kawan..sbb kau yg aku knl mmg dunia kau sygkn kwn2 kau semua wlwpn kau ade geng ke hape..so,aku xnk ckp ape2 kat kau smpai sume ni selesai sendiri ke hape..ini yg terbaik..aku diam bukn aku bnci kau.kau masih kawan aku..masih aku jumpa jugak kalau stay sampai sem 6 cm kau ckp..

aku skrg juz angp kau jauhkn diri dr aku as kwn yg rpt gan kau sbb kau tak nk gdo lg gan gf ko cm ko pnh ckp gf kau pnh slh sngke..dr situ gak kau da jauh dr kitorng,so angpla ble aku da cr gdo gan kau aku nk bia kau makin benci aku..kau jauhkn diri tu bkn aku je trase tau..kawan2 kite especially emel pon terasa knp kau lain..aku tau kau akn menidakkan semua ni..kau rse ok je..tp seyes kitorng rse lain..klw tak sume sme2 je wlwpn tak selalu..xpela kalau ni yg kau nk..pkr2la k..aku hrp kau happy gan ape kau ckp skrg n jge gf kau baik2..even aku x amk port pon psl hal kau sbb aku tak nak amik tau..

aku tau dulu kita kawan selalu gado2 bodo..tapi tak seterok skrg..skrg ni ble da jd cm ni aku juz angp kite gdo2 biase..gdo2 bodo..:') aku tak suka dendam dgn kau lama2 sbb tu bkn salah satu perangai aku. lme2 aku akn cool balik blek wlwpn kite sume gah gado..

better sume aku kawan dr aku label dier as bff takot aku kecewa and sedih cam ape dah berlaku.

p/s:kalau aku baik gan kau mesti kne prank gan kau kan..happy besday to myself :') sume kawan2 kite nages psl hal ni..termasok aku..sedih gan ape dh berlaku..tak cm life sem 1..