✘O✘O
about entry follow home

happy besday to me :)
Rabu, 28 September 2011 • 4:50 PTG 0 PANDA
kalau kek aku cam ni aku tak kesah ok :) simple dimple dumple but it is nice to eat and look sweet

happy besday to my self..u already come to sweet 19..so make yourself more better because you already grown up *bakkatarainkaudahtua haha...

so besday aku kali ni happy..bole wat aku happy lagi walaupun ade masalah berlaku and aku harapkn mamat tu wish besdy aku..but it is not happen because he already forgot me.ego kan mamat tu..dia dah fcuk off aku kan..so..nak ape lg..now,he happy with her gf..i hope he will happy until the end..may god bless you both ard and aten :') kalau tak,mesti u akan balik jumaat ni nak sambot besday gan i spt mne u jnji kat i dulu..i ingt lg word u "sambot besday u..pastu ble bulan 12 anniversary kita yg pertama..yeayy :)" tapi kite dah breakk..so sume tu tak jadi dah...and dah padam..:') ok stop! aku cam harap kat mamat tu lak...aku betol2 terasa dgn sume kata2 dia tu..ntah pape kan..suda2..sume dah lps..bia dia ddk dlm memory kita yg kita bncikn sgt
knp sume tu wujud and jd sbg memory kita ni kn..? ok aku pnt gan sume ni..:')

rmai frens wish wlwpn xdela bratus mne yg wish sbb aku sombong kt fb (mcm kau tu da top doh smpai rmai giler berebut nak wish besday kat ko..ape dowg dpt?haha ==') so thanks kpd spe yg wish tu..syg korang sume..kpd yg lpe nk wish..thn dpn klw umo aku pnjng korang leh wish ok..haha...bodolah..ble da belated nnt ni aku tak main..haha..(bapak ego minah ni..aku sepak baru tau)

so besday aku akn sambot sabtu ni..sbb kek aku sampai sabtu ni..giler tak giler akk aku order utk aku..terharu rse kt sis aku ni..tq ye umi..wii :) kalau dia tau aku balik ahad mesti dia marah sbb sekejap..haha..mama lak akn msk utk aku..aku ble nk msk??lain tahun..haha..bodo je..lesboo aku si jun..esk dia ade klass so aku xtaw ble nk hangout sme..aku smpai blur nk gyot gan spe..n rse mls nk gyot sbb 24 jam besdy aku ni aku ngadap lappy..huhu..

so nnt aku cite how my besday is celebrate with my family..:) <----bhs pasar...