✘O✘O
about entry follow home

the exams has start :o
Sabtu, 24 September 2011 • 4:33 PG 0 PANDA





lari...sumbak....haha...mne leh lari kot gan sume ni...aiyoo...

exam week pon da start mse hari kamis. aku pnye paper first...iaitu bel260..the paper is awesome...alhamdulillah..aku leh buatlah...smlm aku baru lps paper ctu151....blh thn susa..dier rumit ckt..smpai aku x sempt siap..pkr pnye pkr..cm x cukup masa pon ade..2 jam kot...ctu sem ni dhla psl sej...tu pon td jawab main goreng je,...ntahla...mse bel tu lgla dier bg 3jam..aku rse lme giler sempt nynyi dlm tu...dh bole kua awl..tp prinsip aku..selagi exam x abz mse,aku takkan kua..pttkn 3 jam bg ctu..hishh...tp yg germ..b4 exm tu..ktorng discuss pass yearla kn...n target 1 of tajuk tu takkan kua iaitu andalusia..n ustaz pon ade ckp xyh bce subjek tu..apo kono la kn...then tgk bhg pilihn tajuk tu kua..n alip ckp pon x yhla bce..haha...nk taw x cm ne muke aku bile dpt taw tajuk tu kua,.? ha tgk ni...

ok tuka math tu kepada ctu..

wiii...menarik aku rse...haha...tp xde pape effect sbb aku gah blur+sejuk+otak nk pkr pon beku+keadaan ngantuk diwaktu ptg..konon wat lps smyg jumaat dak2 dpt berkat n wt soaln gan tenang...haha...sme je...lbh baik wt pg...so otk pon jd freshh...apela...aku rse smlm aku gnekn 10mnt utk aku tido2 ayam lelapkn mte jp..haha...kan dah membazir..sampai x sempt siap..aku dh x lh nk pkr dh kot ble dh kesuntukn mse ni..so erti kata lain..REDHA je :') balik bilik rse ya allah...kenapa lah susa..ustaz pon bukn ajr subjek ctu ni..dier leh bebel pasal ape...psl politik..cermh dkt org politik...knpla aku dpt lecturer cm ni...sedih sedu sedan la kann..hope sem 3 nnt dptla ustaz or ustazah yg ok..bole ajr..nk cite ckt2 pon xpe aslkn kelas tu x jd bosn..n yg paling penting! ade slides n sedia nota ke..huhu...n bg tips utk jawab exam :)

hari ni aku baru dapat restkn mind aku kejp...bru dpt on9 n update blog jp..hehe..tp tgk2..byk gak story utk buln ni aku merepek2 kn?haha..pstu senin ni smbong exam mgt162..ha..yg ni aku x nk menyesl giler..aku harap sgt aku leh lulus dlm exm ni...carry mark aku yg ni pn x tinggi mne..sedih kot..huu...lgpn mgt162 ni sylibus dier aku pnh belajar mse kt matrik dlu..ckt2la ingt wlwpn dlm bhs omputih skrg :D

tp mngu exam ni paling sedih sbb ape aku pnye situasi diri aku cm ni

bg yg girls out there mesti paham ;)

yup..mmg x selesa abz..gan tahan sakitnyer lain...keadaan tu bole mnyekat utk aku brpkr ok..pfttt...dh nseb badan..tak leh nak wt pape..ye dok mu?

lbh dari seminggu ade gab ok :D

pstu lps je exam mgt162,mlm tu jugak aku balik jb...wiii.,...yg aku amk port balik jb aku,alip,emel n abu..hehe...sume gerk sekali..n pstu x sabar lak nk tggu hari yg aku paling2 nntkn..hee...
(story akn diupdate bile tarikh dh tibe ;) )

pastu naik2 cuti sambong amik paper htf165 lak...so dlm gah berhoney bulan tu...jgn lpe ye study mira...ingt tu...

tapi ape2 pon...kne well prepare utk final exam ni walaupun juz ade 4 paper je...tp jgn pndng ringn dgn sume tu n pkr kau bole skor dgn sebaik mungkin ye mira! ingt..pape kau kne yakin kau bole buat..wlwpn 4 paper tu bukn sng..ok?

yeah babe!gambate!

you must keep study study and study..ok mira..


sepening mne kau study niat kau kene btl jgn sbb kau study sbb nk exam...kau study sebab kau nk timba sesuatu ilmu tu...so..insyallah ilmu sng masok..jgn pkse diri ok..ingt mira..mse dpn ni..n ingt skor kau nak 2.3 pointer...tak kesh sikit...who know kau bole dpt lbh dari target tu kan wlwpn target kau tu beza 2 je..sokeyla..wlwpn ckt..aslkn ade peningktn...ingt mama pesan..pstikn lulus..aiyooo mati aku...ahhaha..ape nk dimtikn..kan..

i hope i can do it..chaiyokk

same to all examiners out there!

p/s:tbe2 aku tringt klw exm ptg aku akn sebok call kau n kau akn ckp gud luck...pffttt...aslla bnde tu aku bole tringt...memory oh memory..you make me patheticla..=='