✘O✘O
about entry follow home

bye johor..dungun mari..
Selasa, 6 September 2011 • 12:31 PG 0 PANDA
hye..saya dah sampai dungun dah...kol 4.30 pg td..awl kn..bus tu bwk cam ribut taufan melanda...=.= pstu balik tdo..then membe2 tepon lecturer suh wt xde kelas cz rmai x balik lg..terbaikkn??xpela..sy x rse menyesal balik awl...atleast sy bole rehat dgn keadaan saya yg belom baik sepenohnyer ni kan...suara pon dah macam ape..bak kata roomate aku.."suara sexy" oh ima...haha...manyaklah kau punya seksi kan...pstu aku suke betol bile time aku gelak..amik kau...kua sume kahak...hahaha...balik aku bantai tido je...pemalas kan??dah aku tak sehat...grr...xde sapa nak take care saya lg cz saya single tau..lalala...ADE AKU KESAH KE??
esk kelas cm biase...huhu...pstu esk ade koko lak..mayb aku kne ketok ketampi...dah la aku nk baik demam..elak esk aku wt2 pengsan kang...grr...

and..FYI,buln ni adelah bulan bz aku..so aku bkl jarang update..sbb ni bulan final n dah nk abiz da,..so guys...still keep in touch okies...will miss you...lalalala

p/s:kejap2 aku kejap2 sy..mne satu??hahah