✘O✘O
about entry follow home

you..i miss about us.
Jumaat, 19 Ogos 2011 • 6:16 PG 0 PANDA



Tbe2 je aku nak wt pos ni psl DIA tu..nthla..dh 3 bln sminggu aku single tanpa cari penganti dier dalam hidup aku ni..sbb ape aku pon xtaw..blm jmpe kot...aku taw korang mesti taw spe yg aku mksdkn ni n korang pon dh naik muak giler dgr..balik2 cite psl si bodoh tu..nthla..mmg dier tak seaggung mne..tp dgr je la story aku k korang..pleaz ;')

19 aug 2011 aku rindu balik pasal sume kenangn dier...aku dgr satu lagu ni mmbuat aku bertambah ingt psl dier...seyes bodokn aku keja bnde yg mmg dh takkan dpt..korang jgn slh phm k..aku ttp jalani hari aku mcm biase kat sini gan ade mama aku kat sisi aku sekarang ni..pn aku dh syukur sgt,,

you,tbe2 i tringt sume kenagan i dgn u...i xtaw knp..mayb ptg smlm mimpi psl you...sdgkn before i tdo,i xde pn pkr psl you or something..satu sem i habzkn life i dgn you..sem baru ni i rse lain ble tak de you tapi alhamdullilah i dh bole hidup tnpe you..cume kdg2 je tringt psl you..tak slhkn??kdg2 tu ble i jln sorang balik dorm..i tbe2 tringt you,sbb ape sbb kalau i jalan sorng2 i mesti call you and you pon that time gah bz pon melayan je i kan? :') kalau ade je problm,i mesti ngadu kt you..cite2 kat you..tp citer kat you membazir sbb you dgr cm x nk dgr kn..kenagan sem 1 i byk dgn you..

you..even kite couple 6 bulan je,bg i lama juga..you sendiri tau kn i susa nak terima cinte mne2 laki...tp i taw u that time ragu2 gan i n tak pasti gan i..yes..i knw..i rndu nk skype gan you,nk dgr sore mnje you,nk ejek you budk 'empat rata',nk dgr you bebel mcm pak enon,nk dgr you mnganjing org,nk tgk you nynyi n wt memek muke iklan yes or chocolate cabury dg abg shql you tu,dgr you bebel psl mama you,jln2 gan you,nge'date' gn you,ragam you,nk nges sme2 gan you sbb x dpt kua,nk spend time gn you..sume i rndu you..sgt2 rndu..tp i taw,i dh x bole wt pape..you pon mngkn dh tak bole terima i dlm hidup you smpai you snggup block i n xnk cube cr i..

since kite couple pon xde penah gado besa pon kan..tu yg i syg sgt nk break sbb kite x pnh gado..i syg hbungn kite ni you..but mse nk break tu je bnde kecik n finally we broke up.first of all mmg i xdpt trime kite breakup..sbb i dh biase gan you..asyk2 you je dlm otk i..mayb sume psl you dh jd permenant dlm ni.psl diri you sume maseh lekat dlm ni.you tau x,i rse sedih giler kalau i ge jusco tebrau..byk sgt kngn i gan you kat sne.6 bulan tu byk yg kite abzkn mse bersme..


skrg pon kalau bkk skype i rse x bermkne cz i mayb akn trtggu you yg xkn muncul. you taw x,kdg2 tu i selalu nages ble i kenangkn balik mse i dgn you.bodokn?nages sbb bnde yg xkn muncul lg dlm hidup.mcm2 i buat utk lpekn you.i x bole bnci you sbb you adalah org yang akn i rindu suatu hari nanti.i taw spttnyer i bnci you sbb you dh sakitkn hati i.

last 3 july you mintak maaf gan i through skype i rse happy giler.i xtaw knp..but i knw,it is not from your heart.you buat sume tu sbb you mmg dah x kn jmpe i lg.so,kalau i x nak maafkn you pn you rse x kesh.you taw x,mama kan dah tau psl hal kite even akk i pon dah tau..dlu mse baru2 break mama pnh tye psl you.i xtaw nk jwb pe.i terkilan you..sbb i xdpt troskn hbugn ni.mama mayb dh tau i dgn you dh xde pape.i terkiln sbb xdpt knlkn you gan mama lg lme..i nk buat sume ni cz n i xnk you rse sunyi ble mama you selalu kua tglkn you kat uma sbb dier kua gan kwn2 dier..i kesiankn you ble mama you buat you cam tu.so,i ingt dgn ade mama i you not feel lonely coz you had another mom to love.i tau ia xkn sme..i try nk isikn kesunyian you tu tp i gagal.

you,you taw x you the most sweet guy yg i pnh knl.even org lain x nmpk but i knw you orgnyer mcm mana.you make a mistake and all people around me look at you at bad side.i je bodo pndng you a good way.sbb i knl you macam mana orgnyer even you degil and nakal.you yg i knl tau erti sakit n pedih dikecewakn.tp i xphm mse kite dh nk break you berubh.i taw i rimaskn you yg suke pkse you n selalu slh phm gan you n suke melenting x tntu psl.i'm sorry :') you byk sabar dgn i kan n i jugak mcm tu.i x slhkn sume ni dkt you n i taw i pon ade slh dlm hal ni jgkkn..

you,brg2 yg berkenaan you i still simpn..tp i xtaw ape you buat gan brg yg i bg kt you.mayb you dah bkr or buang semua kn?i xkesh cz tu satunyer cara you nak lpekn sume.ippo you still gan i n selalu temn i tido.last word frm you "jge ippo i baik2" i dh jge baik2 mcm mne i jge hbugn kite dlu.tp i rse i kne pulngkn kt you balik sbb i rse i dh x lyk nk pgg ippo you kalau i still pkrkn you.n brg yg i nk bg you pon still trsimpn lg.satu hari,kalau berkesempatan,i akn bg sume tu kat you.i still ingt ayt you "kalau i berjaya i akan cari you balik" insyallah you..kalau ade jodoh kite bersama kite akn jmpe lagi.i taw it just a word only but if betul ape slh kn? i tak mngharap.jodoh terletak ditgn tuhan walaupun you penah ckp kite dah xde jodoh n x bole buat ape2.tp tnpe usaha bnde tu xkn jdkn?

i taw semua ni cerite lama i dgn you yang dah hampir terbakar n terpadam.baru sekarang i sempat luahkn semua since kite broke up.time kaseh sbb bce cite bodo ni.thanks A.S :') <3